Vino la World Education Fair si poti castiga o EduTabara in UK!

14 sept. 2018 admin 6548 views
Vino la World Education Fair si poti castiga o EduTabara in UK!

Ti-ar placea sa petreci 2 saptamani intr-o EduTabara la un colegiu britanic renumit, alaturi de tineri din intreaga lume, sa-ti perfectionezi cunostintele de limba engleza in timp ce ti se ofera o perspectiva asupra a ceea ce ar putea fi carierele viitorului?

Daca raspunsul este DA, atunci te asteptam la World Education Fair in perioada 21-27 septembrie pentru a te inscrie in tombola!

UPDATE!
Felicitari! Castigatorul concursului este Simbanu Raluca Maria din Galati!
Felicitari tuturor participantilor!

Ne vedem in Timisoara, Bucuresti, Iasi, Galati si Constanta dupa cum urmeaza:

Timisoara – 21 septembrie
11:00 – 17:00 – hotel Timisoara

Bucuresti – 22-23 septembrie
10:00 – 17:00 – hotel Radisson Blu Bucharest

Iasi – 24 septembrie
11:00 – 17:00 – hotel International Iasi

Galati – 26 septembrie
11:00 – 17:00 – hotel Vega Galati

Constanta – 27 septembrie
11:00 – 17:00 – hotel Ibis Constanta

 

Participa la World Education Fair in oricare din cele 5 orase, ia-ti tichetul de tombola de la birourile de inregistrare sau de la mesele dedicate EduTaberelor in strainatate, completeaza-l si lasa-l in urna colegilor de la mesele de EduTabere.  

 

Tabara de 2 saptamani oferita de d’Overbroeck’s este numita „Young Professionals” si este conceputa pentru tineri cu varste cuprinse intre 13-16 ani si 16-18 si cuprinde o serie de cursuri care imbina cunostintele de limba engleza cu lectiile tematice, teoretice si practice.

 

Pe parcursul a celor 2 saptamani de EduTabara, castigatorul concursului va avea posibilitatea sa isi aleaga 2 din cele 5 subiecte de studiu: Business & Finance, Introduction to Medicine, Engineering, Media & Communication, Performing Arts si sa le aprofundeze in timp ce se familiarizeaza cu termeni din domeniu si participa la activitati practice.

  • Business & Finance: antreprenorii aspiranti studiaza teoria din spatele intreprinderilor de succes prin cercetare, discutii si dezbateri asupra liderilor din industrie
  • Introducerea in medicina: identificarea bolilor, explorarea eticii si cercetare stiintei in anatomia umana
  • Engineering: aplicarea cunostintelor stiintifice, matematice si practice, pentru a proiecta si crea noi structuri si dispozitive pentru nevoile de zi cu zi
  • Media & Communication: analiza critica a modului in care mass-media reflecta, reprezinta si influenteaza lumea
  • Performing Arts: de la actorie la perspectiva in fotografie, elevii studiaza si isi sporesc abilitatile in domeniul artelor spectacolului.

 

Conditii de participare:

Ai intre 13 si 18 ani, cunosti bine limba engleza si sa iti place sa te dezvolti continuu, sa calatoresti si sa experimentezi lucruri noi.

 

Jurizarea si premiul: 

Castigatorul va fi anuntat luni, 1 octombrie, pe pagina de Facebook IntegralEdu si pe pagina de site a competitiei, adica aici J.

 

Premiul consta in 2 saptamani gratuite in EduTabara d’Overbroeks din UK, desfasurata in perioada 23 iulie – 6 august 2019, avand toate serviciile si activitatile incluse (cazare in campus, pensiune completa, 25 ore de limba engleza pe saptamana, clase ce nu depasesc 11 studenti, materiale de studiu, 2 excursii tematice de o zi – una dintre ele fiind axata pe specializarea aleasa pentru acea saptamana de catre student, servicii de spalatorie, transfer de la/pana la aeroportul Heathrow sau Gatwick (numai in intervalul 10.00 – 22.00)).

Valoarea taberei este de aproximativ 3000£ si nu poate fi schimbata in bani sau alte beneficii.

 

NOTA: Premiul nu acopera biletul de avion. Cel mai apropiat aeroport (1 ora si 15 min distanta) este Heathrow. Castigatorul trebuie sa detina fonduri suficiente pentru achitarea contravalorii biletului de avion. In cazul in care castigatorul nu poate suporta acest cost. Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatorului clasat.

Pentru validarea castigatorului sunt necesare datele de contact ale cel putin unui parinte sau gardian legal care are dreptul  sa confirme disponibilitatea participarii castigatorului in tabara. 

Regulamentul poate fi citit aici.


Despre d’Overbroek’s College

d'Overbroeck's este o scoala privata renumita situata in apropiere de centrul orasului Oxford. In fiecare vara, aici se organizeaza cursuri cu o structura inovativa. Cursul se desfasoara in noul centru Sixth Form finalizat in septembrie 2017. Campusul ofera facilitati de ultima ora, constituind un mediu ideal pentru cursul Young Professionals. Cursantii au acces la biblioteca, studio de arte, sala comuna pentru recreere si distractie.


Ne vedem la World Education Fair!
Participarea este gratuita.

Pentru orice alte intrebari si informatii, iti stam cu drag la dispozitie in toate birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Craiova si Timisoara

14 sept. 2018 admin 6548 views