Unde isi mai petrec tinerii vara si care sunt cele mai accesibile tabere educationale in strainatate

13 apr. 2017 admin 3822 views
Unde isi mai petrec tinerii vara si care sunt cele mai accesibile tabere educationale in strainatate

O EduTabara in strainatate combina studiul unei limbi straine, cu pregatirea academica la standarde internationale si cu practicarea pasiunilor sau a sporturilor preferate, alaturi de tineri din intreaga lume. Activitatile, domeniile de studiu si locatiile sunt din cele mai variate, de la tabere precum Pre Fleuri din Elvetia, unde copiii de 3-5 ani se distreaza si fac o multitudine de activitati interesante intr-un campus deosebit, la tabere in Malta cu multe sporturi si activitati in aer liber pentru tineri intre 10 si 18+ ani, pana la tabere academice in Cambridge cu programe intensive de studiu in diferite domenii academice, pentru tineri intre 14-19 ani.

Printre cele mai cautate destinatii de tabere educationale in strainatate se numara: Marea Britanie, Germania, Elvetia, Portugalia si Spania.

Costul unei EduTabere in strainatate acopera toate cele necesare pentru confortul si divertismentul copiilor. Mai exact, taxele pe o saptamana includ cazarea, trei mese pe zi si transportul de la si pana la aeroport. In plus, sunt incluse si costurile pentru cursuri, teste, materiale de studiu si certificate, activitatile organizate de luni pana vineri si un numar de telefon disponibil 24/24 pentru orice situatie neprevazuta.

Iata cateva dintre cele mai accesibile tabere academice si recreative, o parte dintre acestea beneficiind de Best Price Guaranteed, adica cel mai bun pret obtinut de la parteneri, doar pentru clientii IntegralEdu.

 

Spania - tabara Curs intensiv Valencia

Pe langa activitatile lingvistice care au loc dimineata, se organizeaza activitati distractive, concursuri sportive, barbeque, cursuri de dans, plaja, shopping. Excursiile se fac in Valencia, unde copiii vor vizita La Lonja - bursa matasii, Catedrala din Valencia, Orasul Artelor si Stiintelor, cel mai mare acvariu din Europa, Muzeul de Arte Frumoase, Bioparc Valencia si multe altele.

Cazarea se face in camere duble, la familii atent selectate, iar taxa include toate mesele. Contra cost, cursantii au posibilitatea de a practica navigatie, cate 6 ore pe saptamana.

Tabara este in limba spaniola si se adreseaza tinerilor cu varste intre 14 – 17 ani.

 

Malta - tabara Club Class

Participantii pot urma cursuri de engleza la nivel mediu, intensiv sau chiar de engleza pentru afaceri. Exista mai multe variante pentru cazare: la familii gazda, in hostel, campus, in apartamente sau in studiourile din incinta scolii. Cursantii cazati in cladirea scolii au la dispozitie bazin de inot (acoperit si in aer liber), sala de fitness, sauna, jacuzzi si acces la internet wifi. Dupa terminarea cursurilor, se organizeaza programe de divertisment dupa-amiaza si seara.

Tabara este in limba engleza si se adreseaza tinerilor pe grupe de varste cuprinse intre 10 - 13, 14 - 16, 6 - 16, si 18+ ani.

 

Germania - tabara in Hoechst

Germania este o destinatie populara de vacanta pentru copiii care doresc sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinta a limbii germane, iar o EduTabara pe timpul verii ii poate ajuta considerabil.

In tabara din Hoechst, cursurile  de vara se desfasoara intr-o fosta manastire care, in prezent, este transformata intr-un campus placut si linistit, situat in apropiere de un parc frumos. Salile de clasa sunt spatioase. In cladire, exista spatii de socializare utilate cu TV si cu mese de biliard. In curtea centrului de limbi straine exista terenuri de fotbal, baschet, handbal, volei, tenis de masa si loc pentru barbeque. Excursiile de o jumatate de zi sunt organizate in Aschaffenburg, Bisbaden si Darmstadt, iar cele de o zi se desfasoara in Frankfurt, Mainz, Heidelberg, etc.

Tabara este in limba germana si se adreseaza tinerilor cu varsta intre 8 – 14 ani.

 

Elvetia – tabara la Leysin Belvedere Hotel

Pentru cei care doresc o destinatie mai deosebita, EduTabara de la Leysin din Elvetia poate fi raspunsul.

Cursul include 20 ore de limba engleza, franceza sau germana in grupe de 12-13 cursanti. Cei mai ambitiosi pot alege o limba straina in fiecare saptamana. Cursul se desfasoara in moderna baza a uneia dintre cele mai bune universitati de turism particulare din Elvetia, in cladirile Mont Blanc si Belvedere. Universitatea dispune de sali de clasa moderne, o sala de conferinte, receptie, cafenea, terasa cu priveliste frumoasa, camera pentru relaxare, acces Wi-Fi.

Cazarea se face in camere duble, cu baie. Contra cost se ofera camere individuale si de lux. Masa este diversifi cata prin organizarea de seri tematice: bucatarie italiana, asiatica, mexicana. In functie de bucatari, se poate organiza si un barbecue.

Excursiile de o zi sunt organizate la Muzeul Olimpic, fabrica de ciocolata Brock, plimbare in Berna.

Tabara este in limbile Engleza, Franceza si Germana si este pentru tineri cu varsta intre 12 – 18 ani.

 

UK – tabara la Southsea

Aceasta EduTabara este potrivita celor care vor sa descopere o parte din Marea Britanie, in timp ce isi imbunatatesc cunostintele de limba engleza.

Se organizeaza cursuri de 20 si respectiv 30 de ore pe saptamana, repartizate dimineata sau dupa-amiaza.

Cursantii din cele doua grupe de varsta urmeaza programe separate. Se organizeaza activitati variate dupa-amiaza si seara: vizite la muzee, jocuri si concursuri sportive, seri de cinema, jocuri pe plaja, karaoke, petreceri. Scoala organizeaza excursii in Londra, Portsmouth, Bournemouth, Cam- bridge, Canterbury, Windsor, Bath s.a. Cazarea se face in campus sau la familii gazda.

Tabara este in limba engleza si este pentru tineri cu varsta intre 9 si 17 ani.

 

Portofoliul IntegralEdu de tabere de limbi straine in strainatate cuprinde peste 300 destinatii in intreaga lume, avand programe academice, recreative, tematice/vocationale sau mixte in limbile engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, japoneza, chineza, olandeza, rusa, araba, etc. Printre cele mai populare programe si activitati se numara: cursuri de limbi straine, activitati sportive precum: tennis, fotbal, echitatie, inot, canotaj, pilotaj, navigatie, windsufing, golf, sah, scrima, arte si pasiuni: pictura, olarit, film, teatru, dans, muzica, instrumente muzicale, etc., cursuri de la: business, law, medicina, media si comunicare, pregatire portofoliu arhitectura, arta si design, IT, inginerie si programare, biologie moleculara, economie, filozofie, psihologie, design, jocuri video, programe de tineri lideri, dezbatere, moda, hospitality si arta culinara, etc., pregatire pentru sisteme de invatamant precum: IB, A-Levels, universitate, etc.

 

Pentru mai multe informatii si inscrieri, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

13 apr. 2017 admin 3822 views