Top Education Tour

31 oct. 2017 admin 7846 views
Top Education Tour

Asa cum fiecare afacere de succes are nevoie de o strategie bazata pe cercetare, analiza si decizii corecte, la fel si educatia copiilor necesita o strategie care sa le asigure succesul. 

Cu o experienta internationala de 25 de ani in consultanta educationala pentru studii in strainatate, IntegralEdu este alaturi de familii, sprijinindu-le in planificarea cu succes a viitorului educational al copiilor si admiterea la institutii de invatamant de talie mondiala. 

IntegralEdu organizeaza Top Education Tour incepand din 2014, sub forma de prezentari si conferinte dedicate studiilor de elita in strainatate, ca parte a proiectului international World Education Fair – Educatie 3600.

 

TOP EDUCATION TOUR, noiembrie 2017

Bucuresti, 20 noiembrie
Sheraton Bucharest Hotel, sala Arizona, 17:00

Brasov, 21 noiembrie
Kronwell Brasov Hotel, sala Ceremonies III, 17:00

Cluj-Napoca, 22 noiembrie
DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza, sala Beijing, 17:00

Ramnicu Valcea, 23 noiembrie
Grand Hotel Sofianu, sala Dican, 17:00

Iasi, 25 noiembrie
PALAS Iasi Congress Hall, sala Mozart, 17:00

Program pentru toate orasele: 17:00 – 17:30 Inregistrare si Welcome coffee | 17:30 – 20:00 Prezentari si discutii


In cadrul evenimentelor, consultantii IntegralEdu impreuna cu reprezentantii scolilor Cardiff Sixth Form College si d’Overbroeck’s College, EduTaberelor Bucksmore Education vor sustine o serie de prezentari si sesiuni deschise de discutii cu familiile interesate de programele de studiu si pregatire in Marea Britanie.

De asemenea, la Top Education Tour va avea loc lansarea noilor cataloage EduTabere si Licee de elita pentru 2018 si veti putea afla cum sa obtineti burse de studiu si reduceri la taberele de vara.

Consultantii IntegralEdu vor fi la dispozitia voastra pe tot parcursul evenimentelor cat si dupa acestea, cu sprijin in alegerea celor mai bune programe de studiu pentru copii, cu detalii privind cerintele de admitere, taxe sau cu alte detalii despre studiul in strainatate si desigur cu admiterea la institutiile vizate.

Participarea la evenimente este GRATUITA si se face pe baza de inscriere in prealabil la Teodora Raducanu - teodora@integraledu.ro / 0737 069 008 sau online, completand formularul de mai jos. 


Participantii la Top Education Tour:

Bucksmore Education
(parte a Oxford International Education Group)

Inca din 1979 Bucksmore Education ofera copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 19 ani, o gama foarte variata de EduTabere, cuprinzand atat cursuri de limba engleza cat si cursuri academice si de pregatire pentru admiterea la universitati de top din Marea Britanie. Programele sunt concepute astfel incat elevii sa poata studia, socializa si sa fie creativi intr-un mediu sigur si stimulativ. O atentie deosebita merita acordata cursurilor organizate dupa modelul universitatilor Oxford si Cambridge. Cursurile se desfasoara in grupe mici si sunt sustinute indeosebi de profesorii de la Oxford sau Cambridge.

Cardiff Sixth Form College

Cardiff Sixth Form College (CSFC) ocupa primele locuri in topurile din Marea Britanie la examenele A-levels, fiind clasat pentru al 7-a an consecutiv în Top Private Co-educational Boarding School si Top Independent Sixth Form College. In anul 2016, 99% dintre elevi au obtinut notele A* - B, din care 93% sunt A* si A, iar 57% numai A* (nota maxima). 

Baza scolara ocupa o suprafata de 4 ha si include sali de clasa moderne cu table albe interactive, internet Wi-Fi, sali de muzica, sala multimedia cu video si DVD, doua laboratoare de chimie, unul de fizica si unul de chimie, biblioteca cu peste 28 000 volume, avand toate facilitatile de masa si cazare la standard excelente. Colegiul ofera si o mare varietate de cluburi si societati, printre care se numara: Societatea tinerilor ingineri, Ambasadorul Bunavointei, Cursuri de prim ajutor, Societatea stiintei si tehnologiei, Cluburi de moda, Cluburi de cultura, Cluburi de dezbateri, Cursuri de formare in cadrul unor universitati locale si din strainatate,

d’Overbroeck’s College 

(parte a Oxford International Education Group)

Colegiul are o reputatie academica excelenta si este potrivit pentru elevii independenti, foarte motivati si ambitiosi, care vizeaza aplicarea la universitati de prestigiu din Marea Britanie, cum ar fi Oxford, Cambridge, Imperial College, LSE, UCL, Edinburgh etc. O trasatura distinctiva a scolii este efortul de a crea o atmosfera corespunzatoare dezvoltarii calitatilor personale ale fiecarui elev, punandu-se accentul pe individualitate, stimularea gandirii critice si creative, incurajarea diversitatii si originalitatii. Nivelul academic de predare, atmosfera prietenoasa, relatiile elev-profesor bazate pe incredere si participarea activa a elevilor in procesul de invatare stau la baza rezultatelor foarte bune. 

In septembrie 2017 a fost deschis on nou centru pentru elevii din Sixth Form, care include laboratoare noi de Biology, Physics, Chemistry, Arts (Photography, Textiles, etc), spatiu generos de socializare si masa, librarie, sala de evenimente si multe altele. De asemenea, colegiul are si un program de pregatire special conceput pentru cei care doresc sa isi continue studiile la Oxford sau Cambridge University.

 

Inscrie-te online acum, completand formularul de mai jos! Pentru orice alte informatii, consultantii IntegralEdu iti stau cu drag la dispozitie.

Nume

Prenume

E-mail

Telefon

Oras

Varsta dumneavoastra/Varsta copilului

Interesat de
Liceu
EduTabere

Evenimentul pentru care va inregistrati

Trimite

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

31 oct. 2017 admin 7846 views