Tabere de limbi straine – Oferte speciale!

20 mar. 2019 admin 1419 views
Tabere de limbi straine – Oferte speciale!

Cum alegem tabara potrivita si cum sa profitam din plin de ofertele speciale

 

Alegerea unei EduTabere potrivite pentru copii nu este intotdeauna cel mai simplu lucru de facut, mai ales cand variantele depasesc 300 la numar si acopera intreg mapamondul. Fiecare tabara de limbi straine are specificul sau, programul cursurilor difera de la cateva ore de limba straina pana la cursuri intensive de pregatire pentru examenele internationale. Domeniile de studiu pe care le pot experimenta tinerii variaza de asemenea de la Leadership, Inginerie, Matematica, pana la Arte Scenice si Muzica, acoperind aproape toate domeniile de studiu din scolile si universitatile internationale.

 

Care este cea mai buna perioada pentru inscrieri

Cu cat mai repede, cu atat mai bine ar fi principala recomandare. Cele mai renumite si complexe centre organizatoare isi ocupa o mare parte din locuri inca din iarna. Un lucru foarte important de avut in vedere este ca la toate EduTaberele organizate in scolile si universitatile din strainatate, se inscriu tineri si familii din intreaga lume, in fiecare moment al zilei. Consultantii IntegralEdu primesc zilnic update-uri cu privire la disponibilitatea centrelor educationale partenere.

Astfel, pentru a ne maximiza sansele sa gasim cea mai potrivita EduTabara si sa aiba si locuri disponibile, e bine sa facem inscrierile cat mai devreme, fara sa asteptam inceputul verii. In plus, luate din timp, biletele de avion sunt la un pret mult mai accesibil si cheltuielile totale se reduc astfel, fiind mult mai avantajoase decat daca lasam totul pentru ultima suta de metri.

 

Ofertele speciale sunt extra economii

In anumite perioade ale anului, centrele organizatoare de tabere de limbi straine isi calculeaza anumite preturi speciale pentru diferite tari, nationalitati, grupe de varsta sau pentru anumiti agenti (precum IntegralEdu), din dorinta de a incuraja inscrierile si de a forma grupele potrivite si mixul de nationalitati pentru un program optim. Aceste perioade variaza de la sezon la sezon si de la un centru organizator la altul, insa unele dintre cele mai bune si consistente oferte sunt acum, la inceput de primavara.

In aceasta perioada puteti beneficia de urmatoarele reduceri:

Tabere individuale:

Tabere de grup:

Tabara de grup in Lahntal, Frankfurt, Germania (10-17 ani) - 1670 EUR (Perioada de desfasurare: 7 - 20 iulie 2019)

Tabara de grup la University College Dublin, Irlanda (13-17 ani) - 1840 EUR (Perioada de desfasurare: 20 iulie - 3 august 2019)

Tabara de grup la Concordia College, New York, SUA (12-17 ani) - 2950 USD (Perioada de desfasurare: 17 - 30 iulie 2019)

Tabara de grup in Londra, UK (13-17 ani) - 1780 GBP (Perioada de desfasurare: 28 iulie - 10 august 2019)

Daca vreti sa cititi mai multe despre ce tipuri de tabere exista, va recomandam si articolul ACESTA.

 

Cum puteti afla mai multe despre taberele de limbi straine si cum va puteti inscrie?

E foarte simplu, contactati unul dintre consultantii IntegralEdu sau completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp posibil, unul dintre consultanti va va contacta.

 

Nume

Prenume

Telefon

Email

Oras

Educatie actuala

Numele scolii

Clasa

Interesat de:

Tabere in strainatate individuale
Tabere in strainatate de grup

 

Cum ati auzit de IntegralEdu?

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

20 mar. 2019 admin 1419 views