SWISS WEEK - Saptamana taberelor si studiilor in Elvetia

11 ian. 2018 admin 31297 views
SWISS WEEK - Saptamana taberelor si studiilor in Elvetia

Elvetia, tara numarul 1 in inovatie la nivel mondial, conform World Intellectual Property Organization's (WIPO) 2017, pentru al 7-lea an consecutiv, totodata in topul celor mai bune tari in care sa traiesti si sa te simti fericit (in 2015 fiind pe primul loc in lume, aceeasi tara care se situeaza pe locul 3 la nivelul salarial, dupa Luxemburg si SUA, cu aproximativ 25% internationali stabiliti in Elvetia si cu patru limbi straine nationale – franceza, germana, italiana si Rhaeto-Romantsch – dar cu vorbitori de engleza la tot pasul, ramane una dintre cele mai apreciate destinatii de studiu la nivel international.

An de an, zeci de familii din Romania aleg Elvetia drept cea mai potrivita destinatie de studiu pentru programe gimnaziale, liceale, universitare sau pentru programe de pregatire sau perfectionare in diferite domenii si limbi straine.

DISCOUNT EXCLUSIV IN CADRUL SWISS WEEK – 20% LA ORICARE DIN TABERELE DE LIMBI STRAINE DE MAI JOS

Editia 2018 a Swiss Week, deja o traditie elvetiana in Romania, va avea loc in perioada 22 – 26 ianuarie in Bucuresti si in toate birourile IntegralEdu din tara!

25 ianuarie, ora 18:30 – consultantii IntegralEdu si College du Leman va invita sa discutati mai multe despre sistemul elvetian de invatamant, care sunt prioritatile in dezvoltarea educationala a tinerilor in Elvetia, programe de studiu disponibile. Evenimentul va avea loc la biroul IntegralEdu din Bucuresti.

Toti cei interesati de tabere educationale in strainatate, de programe liceale sau universitare in prestigiosul sistem elvetian de invatamant si de formare profesionala, se vor putea informa in legatura cu ofertele scolilor si universitatilor din Elvetia, care ofera astfel de programe.

Mai mult, Swiss Week se bucura si de o oferta exclusivista - toate institutiile elvetiene participante ofera o reducere de 20% la programele de tabere educationale pentru tinerii romani, fapt care nu se intampla in mod uzual cu ofertele educationale elvetiene de acest tip.

 

Institutii educationale elvetiene, participante la SWISS WEEK:

 

Altitude – centru educational de tabere de limbi straine sau aventura in Elvetia

Tabere organizate la Altitude (3-5, 6-14, 15+ani) pot fi cu accent pe studiul limbilor straine, aventura sau Marmots Day camp pentru cei mai mici. Programul activitatilor organizate include seara tinerelor talente, patinaj, volei, bowling, cautare de comori, inot, karting, drumetii montane, orientare in natura, mers pe sarma, petrecerea unei nopti intr-o cabana montana, jocuri de echipa etc. Excursiile au loc la Muzeul Olimpic din Lausanne, fabrica de ciocolata, minele de sare etc.

 

Alpadia – top centru de limbi straine, cu peste 20 de ani experienta internationala

Taberele organizate de Alpadia - Ascona (13 - 17 ani), Laysin (8 – 17 ani), Engelberg (10 – 17 ani) si Montreux (13 – 17 ani) combina studiul mai multor limbi straine, cu sport, activitati recreative si calatorii. Cursurile generale sunt de regula de 20 de ore pe saptamana, iar cele intensive de 25 de ore, sporturile sunt dintre cele mai variate, in functie de locatia aleasa pentru tabara, iar excursiile includ destinatii precum castelele din Bellinzona, muntele Tamaro, parcul acvatic Splashspa (pentru Ascona), fabrica de ciocolata, fabrica de branzeturi, parc de distractii, Castelul Chillon (in Leysin), Lucerne (Chapel Bridge, Water Tower, Monumentul Lion), Zürich ( Lacul Zürich, gradina zoologica), Bern (Turnul cu Ceas, Casa Parlamentului, Bear Park, gradina de trandafiri, Lido) si Interlaken, Muzeul Transportului din Elvetia, Parcul de aventuri (in Engelberg) si aquapark, Lausanne, minele de sare de la Bex, fabrica de ciocolata Cailler (la Montreux).

 

Brillantmont – una din cele mai vechi si renumite scoli elvetiene

Brillantmont International School este membra a Asociatiei elvetiene a scolilor particulare si acreditata de "New England Association of Schools and Colleges" si de "European Council of International Schools”, in cadrul scolii invatand elevi din peste 40 de tari. Scoala are o reputatie impecabila in domeniul invatarii limbilor straine si a pregatirii pentru inscrierea la universitate. Limba oficiala a scolii este franceza, de aceea in procesul instruirii se pune accent pe invatarea a minimum doua limbi straine.
Baza colegiului amplasata in centrul orasului Lausanne include 5 cladiri inconjurate de un parc deosebit de frumos.

Tabara organizata la Tabara la Brillantmont, Lausanne (10-17 ani) cuprind studiul limbilor straine si activitati precum: tenis, baschet, frisbee, trambulina, zumba, volei, hochei in sala, windsurfi ng, plimbare cu banana. Seara se organizeaza concursuri, jocuri de echipa, vizionare de fi lme, plimbare pe malul lacului. In fiecare vineri se face barbecue si apoi discoteca.

 

College du Leman – scoala internationala premium

Pe timpul verii, College du Leman organizeaza tabere educationale pentru tineri intre 8 - 18 ani. Cursantii pot alege dintre urmatoarele discipline: limba engleza, limba franceza, Știinte politice, CSI Laboratory, Robotica, Future Leaders, Programare, Tehnologii, Picasso, Olimpiada, Liga Campionilor, Trupa rock, NBAction, Teatru, Dans. Una dintre materii se studiaza dimineata, iar o alta (poate fi aceeasi), dupa-amiaza. Module suplimentare: circ, tenis, golf, sporturi acvatice, echitatie, alpinism, muzica.

 

SWISS EDUCATION GROUP – unul din cele mai renumite grupuri de universitati din lume, specializate pe hospitality, culinary arts si international business

SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Taberele organizate de SEG se desfasoara la Hotel Institute Montreux (16 - 20 ani) si la Leysin Belvedere Hotel (12 – 18 ani), campusuri ale universitatilor din grup. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana), introducere in industria hoteliera, arta culinara, excursii, vizite la renumita fabrica de ciocolata si multe alte activitati educationale si de relaxare.

 

TASIS – cea mai veche scoala americana privata

Fondata in anul 1956, scoala se mandreste in prezent cu performantele excelente ale elevilor, cu mediul prietenos, diversitatea si unitatea sa. Aici invata elevi din peste 42 de nationalitati, cel mai mare procent provenind din tarile europene si din SUA. Absolventii isi continua studiile la universitati de elita din lumea intreaga. Scoala este situata in partea italiana a Elvetiei, in regiunea sudica Ticino.

Taberele organizate la TASIS, Le chateau des Enfants (4,5 - 6, 7 – 10 ani) si Lugano (11 - 13, 14 – 18 ani) ii pot initia pe copii in arta culinara, fiind asistati de chefi internationali celebri. Acestia vor invata ce inseamna bucataria italiana de top, de la cumpararea materiilor prime din piata, pana la prepararea si servirea diverselor feluri de mancare. Tot la TASIS se vor putea accesa si cursuri de fashion, film sau arhitectura.

Descarca brosura online ce contine mai multe informatii despre taberele organizate de catre institutiile participante din cadrul SWISS WEEK: http://www.integraledu.com/docs/flipswiss/ro/site/10/

Cei care doresc sa beneficieze de ofertele Saptamanii Elvetiene sunt asteptati la sediile IntegralEdu, in saptamana 22 – 28 ianuarie 2018, in fiecare zi incepand cu ora 09.00, pana la 17.00, de luni pana vineri pot contacta direct consultantii educationali specializati pe EduTabere si Licee in strainatate: Cristina Iancu (Cristina.iancu@integraledu.ro), Teodora Raducanu (teodora@integraledu.ro) si Simona Gal (simona@integraledu.ro), sau se pot inscrie completand formularul de la jos:

 

Prenume

Nume

Email

Telefon

Varsta copilului

Oras

Trimite

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre Integral Sunny Holidays si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

11 ian. 2018 admin 31297 views