Swiss Week - tabere de vara in Elvetia

7 ian. 2019 admin 44228 views
Swiss Week - tabere de vara in Elvetia

Tabere de vara in Elvetia - discount 20% in cadrul Saptamanii Elvetiene

 

Elvetia a primit distinctia de Cea mai buna tara din lume, conform Best Countries Report 2018 (Washington, D.C.), un studiu cu criterii de evaluare complexe, de la influenta economica, calitatea vietii, drepturile oamenilor si multe altele. In acelasi timp, Elvetia are 25% internationali stabiliti in tara, patru limbi straine nationale – franceza, germana, italiana si Rhaeto-Romantsch si vorbitori de engleza la tot pasul si ramane una dintre cele mai apreciate destinatii de studiu la nivel international.

In fiecare an, zeci de familii din Romania aleg Elvetia drept cea mai potrivita destinatie de studiu pentru copiii lor, alegand EduTabere – tabere de limbi straine si cursuri de pregatire in diferite domenii, programe gimnaziale, liceale si universitare.

 

DISCOUNT EXCLUSIV IN CADRUL SWISS WEEK

28 ianuarie – 1 februarie 2019

20% DISCOUNT LA EDUTABERE

 

Editia 2019 a Swiss Week, deja o traditie elvetiana in Romania, are loc in perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2019, in Bucuresti si in toate birourile IntegralEdu din tara! Reducerea de 20% oferita de partenerii elvetieni este o oferta exclusiva, care nu poate fi accesata in nicio alta perioada a anului.

Descarca brosura online ce contine mai multe informatii despre taberele organizate de catre institutiile participante din cadrul SWISS WEEK (preturi, perioade si informatii despre fiecare tabara in parte): click aici

Institutii educationale elvetiene, participante la SWISS WEEK:

 

Aiglon – tabere tematice la Aiglon College - International boarding school in Switzerland

Taberele organizate la Aiglon (8 - 17 ani) cuprind cursuri de engleza sau franceza si o multitudine de activitati pentru toate categoriile de varsta.

Spre ex: Classic Summer School include cursuri de limba franceza sau engleza dimineata, combinate cu activitati extrascolare dupa-amiaza. Cursul de Arte scenice include crearea scenariilor, costume de teatru, antrenarea abilitatilor de reprezentatie, filmare si editare. Eagle Programme este destinat elevilor mai mari si pastreaza aceeasi structura ca si Classic Summer School. La Eagle Leadership se studiaza limbajul corpului, public speaking, citirea hartilor si orientarea in spatiu, jocuri in echipa.

 

Altitude – centru educational de tabere de limbi straine sau aventura in Elvetia

Tabere organizate la Altitude (3-5, 6-14, 15+ani) pot fi cu accent pe studiul limbilor straine, aventura sau Marmots Day camp pentru cei mai mici. Programul activitatilor organizate include seara tinerelor talente, patinaj, volei, bowling, cautare de comori, inot, karting, drumetii montane, orientare in natura, mers pe sarma, petrecerea unei nopti intr-o cabana montana, jocuri de echipa etc. Excursiile au loc la Muzeul Olimpic din Lausanne, fabrica de ciocolata, minele de sare etc.

 

 

Brillantmont – una din cele mai vechi si renumite scoli elvetiene

Brillantmont International School este membra a Asociatiei elvetiene a scolilor particulare si acreditata de "New England Association of Schools and Colleges" si de "European Council of International Schools”, in cadrul scolii invatand elevi din peste 40 de tari. Scoala are o reputatie impecabila in domeniul invatarii limbilor straine si a pregatirii pentru inscrierea la universitate. Limba oficiala a scolii este franceza, de aceea in procesul instruirii se pune accent pe invatarea a minimum doua limbi straine.
Baza colegiului amplasata in centrul orasului Lausanne include 5 cladiri inconjurate de un parc deosebit de frumos.

Tabara organizata la Tabara la Brillantmont, Lausanne (10-17 ani) cuprinde studiul limbilor straine si activitati precum: tenis, baschet, frisbee, trambulina, zumba, volei, hochei in sala, windsurfi ng, plimbare cu banana. Seara se organizeaza concursuri, jocuri de echipa, vizionare de fi lme, plimbare pe malul lacului. In fiecare vineri se face barbecue si apoi discoteca.

La Garenne –  este o scoala fondata in 1947, situata la 1300 metri in Alpii elvetieni

Tabara de la La Garenne se adreseaza tinerilor cu varste intre 5 si 14 ani si are o multitudine de activitati care sa ii ajute sa invete prin joaca, sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, lucru individual si in echipa, cunostintele de limbi straine si integrarea intr-un mediu multicultural.

Cursul include 20 de ore de limba engleza sau franceza, iar ca activitati extra: fotbal, tenis, golf, gastronomie, trambulina, vizite la muzee, echitatie, tir cu arcul, alpinism, mountain biking, ski nautic, karting, canoe, etc. Activitatile sunt alese si adaptate diferitelor categorii de varsta.

 

Swiss Education Group – unul din cele mai renumite grupuri de universitati din lume, specializate pe hospitality, culinary arts si international business

SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu.

Taberele organizate de SEG se desfasoara la Hotel Institute Montreux (16 - 20 ani) si la Leysin Belvedere Hotel (12 – 18 ani), campusuri ale universitatilor din grup. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana), introducere in industria hoteliera, arta culinara, excursii, vizite la renumita fabrica de ciocolata si multe alte activitati educationale si de relaxare.

Taberele Swiss Language Club (12 – 18 ani) este organizata in Laysin Belvedere Hotel. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana) si extra module la alegere, precum: Adrenaline Rush, Discover Switzerland, Swiss Culinary Delights, Leadership, Creative Art Work, Fun and Games si altele.

TASIS – cea mai veche scoala americana privata

Fondata in anul 1956, scoala se mandreste in prezent cu performantele excelente ale elevilor, cu mediul prietenos, diversitatea si unitatea sa. Aici invata elevi din peste 42 de nationalitati, cel mai mare procent provenind din tarile europene si din SUA. Absolventii isi continua studiile la universitati de elita din lumea intreaga. Scoala este situata in partea italiana a Elvetiei, in regiunea sudica Ticino.

Taberele organizate la TASIS, Le chateau des Enfants (4,5 - 6, 7 – 10 ani) si Lugano (11 - 13, 14 – 18 ani) ii pot initia pe copii in arta culinara, fiind asistati de chefi internationali celebri. Acestia vor invata ce inseamna bucataria italiana de top, de la cumpararea materiilor prime din piata, pana la prepararea si servirea diverselor feluri de mancare. Tot la TASIS se vor putea accesa si cursuri de fashion, film sau arhitectura.

 

 

 

Cei care doresc sa beneficieze de ofertele Saptamanii Elvetiene sunt asteptati la birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara, in saptamana 28 ianuarie – 1 februarie 2019, in fiecare zi incepand cu ora 09.00, pana la 18.00, de luni pana vineri sau pot contacta direct consultantii educationali specializati pe EduTabere: Cristina Iancu (Cristina.iancu@integraledu.ro, 0733.069.876) si Laura Maior (laura@integraledu.ro, 0737.069.007), sau se pot inscrie completand formularul de la jos:

 

Nume

Prenume

Email

Nume

Prenume

Email

Telefon

Oras

Interesat de tabara organizata de:

Altitude
Brillantmont
La Garenne
Swiss Education Group
TASIS
Aiglon

 

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

7 ian. 2019 admin 44228 views