Swiss Week - Saptamana taberelor si studiilor in Elvetia

9 ian. 2020 admin 75405 views
Swiss Week - Saptamana taberelor si studiilor in Elvetia

Tabere de vara in Elvetia - discount 20% in cadrul Saptamanii Elvetiene

 

Elvetia a primit distinctia de Cea mai buna tara din lume, conform Best Countries Report 2018 (Washington, D.C.), un studiu cu criterii de evaluare complexe, de la influenta economica, calitatea vietii, drepturile oamenilor si multe altele. In acelasi timp, Elvetia are 25% internationali stabiliti in tara, patru limbi straine nationale – franceza, germana, italiana si Rhaeto-Romantsch si vorbitori de engleza la tot pasul si ramane una dintre cele mai apreciate destinatii de studiu la nivel international.

In fiecare an, zeci de familii din Romania aleg Elvetia drept cea mai potrivita destinatie de studiu pentru copiii lor, alegand EduTabere – tabere de limbi straine si cursuri de pregatire in diferite domenii, programe gimnaziale, liceale si universitare.

 

DISCOUNT EXCLUSIV IN CADRUL SWISS WEEK

20 ianuarie – 27 ianuarie 2020

20% DISCOUNT LA EDUTABERE

 

Editia 2020 a Swiss Week, deja o traditie elvetiana in Romania, are loc in perioada 20 ianuarie – 27 ianuarie, in Bucuresti si in toate birourile IntegralEdu din tara! Reducerea de 20% oferita de partenerii elvetieni este o oferta exclusiva, care nu poate fi accesata in nicio alta perioada a anului.

Institutii educationale elvetiene, participante la SWISS WEEK:

 

20% off - Altitude – centru educational de tabere de limbi straine sau aventura in Elvetia

Tabere organizate la Altitude (3-5, 6-14, 15+ani) pot fi cu accent pe studiul limbilor straine, aventura sau Marmots Day camp pentru cei mai mici. Programul activitatilor organizate include seara tinerelor talente, patinaj, volei, bowling, cautare de comori, inot, karting, drumetii montane, orientare in natura, mers pe sarma, petrecerea unei nopti intr-o cabana montana, jocuri de echipa etc. Excursiile au loc la Muzeul Olimpic din Lausanne, fabrica de ciocolata, minele de sare etc.

 

 

20% off Leysin - scoala americana din inima muntilor elvetieni

Leysin American School este una dintre principalele scoli din Elvetia, situata in statiunea montana Leysin, la 1300 m altitudine. Baza scolara include laboratoare lingvistice, sala de informatica, biblioteci, centru de arte, sala de gimnastica, terenuri de sport.

Programul taberelor organizate aici (10-17 ani) cuprinde cursuri de engleza sau franceza, activitati precum inot, baschet, fotbal si alpinism, jocuri de echipa, competitii si excursii la Lausanne, Geneva, Montreux, Bern, la fabrica de ciocolata, etc.

 
 

 

20% off Lyceum Alpinum Zuoz - scoala elvetiana cu peste 100 de ani traditie

Tabara (6-9 ani / 10-15 ani) se desfasoara in complexul scolii-internat de elita Lyceum Alpinum Zuoz.

Programul pentru 10-15 ani are patru module de activitati: Multisport (tenis, fotbal, ciclism montan, baschet, volei, mers pe sarma, dans, inot, yoga si multe altele), Competente digitale, Arta filmului (public speaking, roluri, colaborarea cu un regizor, etc.), Academia de golf, Fotbal cu Real Madrid.

Day Camp (6 - 9 ani; 15 iul. - 9 aug.) - programul se desfasoara de luni pana vineri de la 09:00 la 16:00 si cuprinde ore de limba engleza, iar dupa-amiaza copiii participa la activitatile sportive si recreative. Transportul este asigurat de la locul unde sunt cazati cu parintii inainte si dupa terminarea cursurilor.

20% off - Swiss Education Group – unul din cele mai renumite grupuri de universitati din lume, specializate pe hospitality, culinary arts si international business

SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu.

Taberele organizate de SEG se desfasoara la Hotel Institute Montreux (16 - 20 ani) si la Leysin Belvedere Hotel (12 – 18 ani), campusuri ale universitatilor din grup. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana), introducere in industria hoteliera, arta culinara, excursii, vizite la renumita fabrica de ciocolata si multe alte activitati educationale si de relaxare.

aTaberele Swiss Languge Club (12 – 18 ani) sunt organizate in Leysin Belvedere Hotel. Cursurile cuprind studiul limbilor straine (engleza, franceza sau germana) si extra module la alegere, precum: Adrenaline Rush, Discover Switzerland, Swiss Culinary Delights, Leadership, Creative Art Work, Fun and Games si altele.

Pentru cei ce isi continua studiile universitare la Swiss Education Group, le va fi returnata taxa taberei (pana in cuantumul de 4000 CHF).

20% off - TASIS – cea mai veche scoala americana privata

Fondata in anul 1956, scoala se mandreste in prezent cu performantele excelente ale elevilor, cu mediul prietenos, diversitatea si unitatea sa. Aici invata elevi din peste 42 de nationalitati, cel mai mare procent provenind din tarile europene si din SUA. Absolventii isi continua studiile la universitati de elita din lumea intreaga. Scoala este situata in partea italiana a Elvetiei, in regiunea sudica Ticino.

Taberele organizate la TASIS, Le chateau des Enfants (4,5 - 6, 7 – 10 ani) si Lugano (11 - 13, 14 – 18 ani) ii pot initia pe copii in arta culinara, fiind asistati de chefi internationali celebri. Acestia vor invata ce inseamna bucataria italiana de top, de la cumpararea materiilor prime din piata, pana la prepararea si servirea diverselor feluri de mancare. Tot la TASIS se vor putea accesa si cursuri de fashion, film sau arhitectura.

 

International Management Institute Switzerland este o universitate fondata in 1991 pentru pregatirea studentilor sa devina manageri de succes in domeniul artei culinare si al ospitalitatii.

Tabara organizata la IMI (15 ani+) cuprinde cursuri de engleza sau germana, cursuri de hospitality/business/culinary, activitati extra curriculare si excursii si are rolul de a-i familiariza pe elevi cu studiile universitare in Elvetia, in aceste domenii.

Cei care se inscriu in tabara de la IMI si isi continua studiile universitare in cadrul universitatii, le va fi rambursat costul taberei. Altfel, tabara NU beneficiaza de discount suplimentar in cadrul Swiss Week.

 

Cei care doresc sa beneficieze de ofertele Saptamanii Elvetiene sunt asteptati la birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Iasi si Timisoara, in saptamana 20 ianuarie – 27 ianuarie 2020, in fiecare zi incepand cu ora 09.00, pana la 18.00, de luni pana vineri (cu exceptia zilei de 24 ianuarie), pot contacta direct consultantii educationali specializati pe EduTabere prin Laura Maior (laura@integraledu.ro, 0737.069.007) sau se pot inscrie completand formularul online.

9 ian. 2020 admin 75405 views