Scoli de top din UK: Pregateste-te pentru viitor!

25 nov. 2019 admin 451 views
Scoli de top din UK: Pregateste-te pentru viitor!

Ce inseamna sa studiezi la un liceu de top din UK, cum se pregatesc tinerii pentru admiterea la universitati de prestigiu si cum se lucreaza la dezvoltarea educationala, personala si profesionala a liceenilor, dincolo de note sau performante academice, sunt cateva dintre lucrurile pe care le pot experimenta atat elevii cat si parintii lor, ce au in vedere studii internationale pentru viitor, in cadrul evenimentului cu Oxford International din decembrie.

 

           14 decembrie (sambata), Bucuresti, 11:00 – 12:30, hotel Sheraton (sala Colorado)

15 decembrie (duminica), Constanta, 14:00 – 15:30, hotel IBIS (sala Traian)

 

Veti face 3 module interactive:

  1. Personal statement (Scrisoarea de motivatie) – va va ghida profesorul Liceului nr 1 in UK, la rezultate de A*/A
  2. Teste de admitere  – exemplele de intrebari si exercitiile se vor face atat cu copiii, cat si cu implicarea parintilor
  3. Interviuri – veti lucra cu exemple de intrebari de la interviuri, veti demitiza niste teorii despre intrebarile de tipul Oxbridge, ideea principala a sesiunii fiind importanta pregatirii corespunzatoare din timpul liceului pentru astfel de interviuri, cu care aici nu suntem tocmai obisnuiti.

 

Va va fi profesor si indrumator: Mr. Jonathan Beckett, Profesor de A level Mathematics and Chemistry la Oxford International College, absolvent al University of Oxford si indrumator al elevilor in alegerea si pregarirea studiilor universitare. Citeste AICI mai multe despre Jonathan.

 

La final, toti cei care doresc discutii individuale cu Mr. Jonathan Beckett, vor avea posibilitatea sa faca asta.

 

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza de inscriere online, in limita locurilor disponibile, completand formularul de mai jos (click pe Inscrie-te acum) sau la Raluca Niculae, 0737.069.008 / raluca@integraledu.ro pentru Bucuresti sau Larisa Pospai, 0737.069.006 / larisa@integraledu.ro pentru Constanta.

Evenimentul este dedicat atat parintilor cat si copiilor cu varste intre 12 si 16 ani!

 

Cateva cuvinte despre scoala: Oxford International College este scoala cu predare Sixth Form cu cele mai bune rezultate de A*/A din UK. Elevii studiaza sub indrumarea unora dintre cei mai buni profesori din Oxford, experti in domeniul lor de activitate, majoritatea fiind fosti studenti ai universitatii Oxford. Unul dintre punctele forte ale colegiului il reprezinta o programa axata pe viitoarea cariera a studentilor, ceea ce le ofera un avantaj important atunci cand aplica pentru  universitate, dar si in cariera. Scoala se mandreste cu faptul ca se axeaza pe trei elemente ale succesului: excelenta academica, dezvoltarea de abilitati necesare in viitoarea cariera a elevilor si dezvoltare personala.

25 nov. 2019 admin 451 views