Octavian Halici, castigatorul Taberei la Brentwood College School

26 mar. 2018 admin 3730 views
Octavian Halici, castigatorul Taberei la Brentwood College School

IntegralEdu este, prin definitie, o sansa. M-am convins de acest lucru inca din ziua in care am participat la primul meu targ educational, organizat in Iasi de catre grupul IntegralEdu. Pentru mine, colaborarea cu membrii echipei IntegralEdu a devenit cu adevarat sansa de a trai emotiile inedite castigarii unei tabere de vara in Canada, la Brentwood College School, in urma participarii la un concurs de tip essay writing in limba engleza. 

Marturisesc ca, dupa aflarea vestii, imi gaseam cu greu cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simteam in ziua respectiva. Ii multumesc echipei IntegralEdu pentru sansa oferita, aceasta performanta situandu-se la loc de cinste in portofoliul meu educational si profesional, alaturi de obtinerea Premiului I la Olimpiada Internationala de Limba Franceza. 

Si, dupa cum bine stim, performanta deosebita nu poate fi decat rodul perseverentei, al muncii sustinute si al dorintei de autodepasire, o combinatie intre efort, sacrificiu, consecventa, ambitie si un strop de modestie si optimism. 

As dori sa ii incurajez si pe alti elevi mai mici, sa participe cu incredere la concursurile organizate de IntegralEdu, transmitandu-le totodata si un mesaj in care cred din toata inima - Investiti in voi, in ceea ce va place, in ceea ce va defineste si munciti din greu sa obtineti ce va doriti, pentru ca merita!

Afla mai multe informatii despre tabara la Brentwood College de aici: http://www.edutabere.ro/i/ro/tabara-la-brentwood-college.

26 mar. 2018 admin 3730 views