O vara de neuitat incepe cu EduTabara potrivita

4 mai 2018 admin 946 views
O vara de neuitat incepe cu EduTabara potrivita

Joi, 10 mai, ora 18:00, echipa IntegralEdu din Bucuresti soseste la Plai (Ambasada) - Timisoara, pentru a discuta despre importanta Edutaberelor in dezvoltarea educationala a copiilor.

Cristina Iancu, Manager al Departamentului de EduTabere IntegralEdu si Teodora Raducanu, Manager al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu Bucuresti, vor prezenta taberele oferite de catre institutiile prestigioase din strainatate, dar si ce reprezinta aceasta experienta in demersul pregatirii si admiterii la un liceu sau o universtitate de elita.

In cadrul evenimentul, vor fi prezentate tipurile de EduTabere oferite, de la cele academice, recreative, mixte sau tematice, la cele individuale sau de grup. De asemenea, vor fi prezentate si beneficiile unei tabere educationale pentru copii, atat pentru dezvoltarea lor personala, cat si in cadrul procesului de admitere intr-o scoala sau universitate din strainatate, dar si care sunt programele de EduTabere disponibile in portofoliul IntegralEdu.

 

Participarea este gratuita, pe baza de inregistrare la Ana Maria Papp, anamaria@integraledu.ro, specificand numarul de persoane, varsta, scoala si informatiile de contact (telefon, email) sau la numarul de telefon 0733069004.

 

4 mai 2018 admin 946 views