Lansarea cataloagelor de EduTabere si Licee de elita din strainatate

6 dec. 2017 admin 548 views
Lansarea cataloagelor de EduTabere si Licee de elita din strainatate

In perioada 12-14 decembrie va avea loc in Timisoara, Constanta, Galati si Craiova evenimentul de lansare a noilor cataloage 2018 de EduTabere si Licee de elita din strainatate.

 

12   decembrie - Timisoara, Alt Club, ora 18:30 – 20:30

13   decembrie - Constanta, Hotel Oxford, ora 18:00 – 20:00

14  decembrie – Galati, biroul IntegralEdu, ora 18:00 – 20:00

14 decembrie - Craiova, Doispe, ora 18:00 – 20:00

 

In cadrul evenimentului vom discuta despre cele mai recente tendinte in invatarea limbilor straine, despre ce optiuni de activitati, cursuri si destinatii noi exista pentru tinerii interesati sa testeze mediul international de studiu in institutii de invatamant de elita oriunde in lume, sa se pregateasca pentru admiterea la universitati de top sau care vor sa-si practice hobby-ul preferat.

Totodata vom vorbi si despre bursele oferite de scolile si liceele din strainatate, iar cei care doresc sa se inscrie intr-o EduTabara pana pe 15 ianuarie, vor beneficia de reduceri de pana la 5% din taxa de participare.

Participarea la toate evenimentele este GRATUITA, precum si serviciile de consultanta educationala oferite de IntegralEdu, pentru institutiile partenere pe care le reprezinta in Romania. Va rugam doar sa ne confirmati participarea si numarul de persoane, in prealabil, la:

 

Timisoara: Mihai Mortan, mihai@integraledu.ro

Constanta: Andreea Ionescu, aionescu@integraledu.ro

Galati: Elena Ostache, eostache@integraledu.ro

Craiova: Bogdan Dinca, bdinca@integraledu.ro

 

Pentru mai multe informatii evenimente, despre EduTaberele individuale sau de grup, despre scolile si liceele partenere si despre procesul de pregatire si admitere, consultantii IntegralEdu va stau la dispozitie in oricare din birourile IntegralEdu din tara.

6 dec. 2017 admin 548 views