IntegralEdu te inspira de Craciun

IntegralEdu te inspira de Craciun

Orice experienta noua de invatare adauga o plusvaloare greu de cuantificat in dezvoltarea copilului tau, limpezind orizonturi, hranind curiozitati, descoperind talente si abilitati noi.

In orice moment din an sunt binevenite cadourile-experienta, dar le sta cu atat mai bine sub bradul de Craciun!

Iti propunem o selectie de cursuri online sustinute de profesori din institutii de renume din intreaga lume, pe tematici extrem de diverse, care sigur vor satisfice nevoia de invatare si experimentare a copilului tau.

In perioada aceasta, mediul online, de mana cu tehnologia, ne invadeaza casele. Insa, folosite cu inspiratie si moderatie, acestea pot fi niste instrumente extrem de utile.

 

Avem si niste surprize pentru tine si copilul tau! Vezi mai jos.

 

University of the Arts London in mediul online (16+ ani)

Clasata pe locul 2 in lume, in randul instutiilor de Arte si Design, UAL organizeaza sute de cursuri online axate pe domenii foarte variate si pe tematici dintre cele mai nisate. Mai multe informatii aici.

 

English online Language Club (12-18 ani)

Programul urmareste imbunatatirea abilitatilor lingvistice cheie ale participantilor, cu accent pe utilizarea limbii engleze in context international.

!Lectie demonstrativa GRATUITA pe 15 decembrie 2020, ora 16:00 (ora Romaniei). Mai multe informatii aici.

 

Cursuri academic online cu profesori din UK si Canada (7-17 ani)

Cursurile oferite variaza de la cursuri generale de limba engleza pana la cursuri de pregatire pentru examene de certificare lingvistica, GCSE, IB, pregatire pentru admitere la universitate, fiind adaptate in functie de nevoile cursantilor. Mai multe informatii aici.

 

Cursuri online de limbi straine pentru copii si adulti (7-18 ani, 19+ ani)

Copiii, tinerii si adultii au ocazia sa-si insuseasca o noua limba straina, dintr-o lista generoasa, alaturi de specialisti in formare lingvistica si interculturala, precum: germana, engleza, araba, chineza, spaniola, franceza, italianta, japoneza, olandeza, portugheza sau rusa. Mai multe informatii aici.

 

Cursuri online de pregatire pentru examene si admitere la universitate (11-16 ani, 16+ ani)

Specialisti in sistemul de invatamant pre-universitar si universitar din Marea Britanie si SUA sustin module pe tematici extrem de variate, adaptate nevoilor acelor tineri care vor sa aiba o admitere de success la universitatile de elita. Mai multe informatii aici.

 

Curs online Get Ready for Medicine (15+ ani)

Acesta va avea loc in perioada 16 decembrie – 6 ianuarie 2021! Vezi informatii detaliate aici.

 

Daca nu regasesti in selectia de cursuri de mai sus o optiune pe masura intereselor copilului tau, contacteaza-ne si vom gasi varianta potrivita.

 

 


Iata o selectie de lectii demonstrative cu participare GRATUITA!


English online Language Club (12-18 ani)

Programul urmareste imbunatatirea abilitatilor lingvistice cheie ale participantilor, cu accent pe utilizarea limbii engleze in context international.

Lectie demonstrativa gratuita pe 15 decembrie 2020, ora 16:00 (ora RO). Mai multe informatii aici.

 

Harrow School Online

Vrei sa afli cum ar fi sa fii elev intr-o scoala britanica de prestigiu international, din confortul casei tale? Aceste lectii se adreseaza elevilor din clasa a 10-a (Year 11, in sistemul de invatamant britanic) care sunt interesati sa studieze programul A-Levels (cuprinde ultimii doi ani de liceu), in sistem online.

 

Programul lectiilor demonstrative:

• Joi, 14 Ianuarie, 19:30 – 20:30 (Ora RO) | Economics Taster Lesson

• Marti, 2 Februarie,19:30 – 20:30(Ora RO) | Open Evening

• Vineri, 26 Februarie, 12:00 – 13:00 (Ora RO)| Maths Taster Lesson

• Luni, 8 Martie, 19:30 – 20:30 (Ora RO)| Chemistry Taster Lesson

 

 

 

Sarbatori fericite! 

Echipa IntegralEdu