Ferien auf Deutsch

3 mai 2018 admin 3916 views
Ferien auf Deutsch

Alege o EduTabara in Germania sau Austria in saptamana 7 – 11 mai si profita de pachetul special
Asigurare gratuita + 100 euro discount! 

 

Ai intre 6 si 18 ani, ori peste 18 ani sau esti tanar profesionist si vrei sa-ti perfectionezi cunostintele de limba germana, sa experimentezi studiul si viata in sistemul educational german, la el acasa, sau sa-ti petreci vacanta alaturi de tineri din intreaga lume, invatand lucruri noi, dezvoltandu-ti cunostintele, distrandu-te si practicandu-ti sporturile preferate? Afla ca poti combina toate aceste activitati in EduTaberele din Germania si Austria

In plus, in saptamana 7 – 11 mai, ai un pachet special pentru inscrierile la partenerii nostri educationali – asigurarea gratuita + 100 euro discount!

 

EduTabere in  
BerlinFrankfurtVienaMunchenLindenbergHamburg sau 

in apropierea lacului Konstanz

 

organizate de
Goethe Institut, Humboldt, did deutsch-institut, GLS, Alpadia sau Actilingua

 

Iata doar cateva dintre taberele partenere IntegralEdu din Germania sau Austria care se bucura de 100 de euro discount si asigurare gratuita. Vezi si toate taberele din Germania si Austria

EduTabara de grup in Bad Schussenried (10 - 17 ani)

 

Centrul de limbi straine este situat in orasul statiune Bad Schussenried, intr-un complex modern cu capacitatea de peste 300 de cursanti, fiind cel mai mare centru de limbi straine din Germania.

Cursurile sunt impartite pe varste de 10 – 13 ani si 14 – 17 ani, iar programul include intre 25 si 30 de ore de limba germana pe saptamana. In plus, elevii pot sustine examenele pentru Zertifikat Deutsch (ZD), ZD Jugend, TELC Deutsch A1-B2, iar inscrierea se face cu 23 de zile in avans. Tot in program se pot practica sporturi precum: baschet, escaladare, tenis de masa, fotbal, volei, biliard, inot in bazin acoperit, ciclism montan. Vezi mai multe.

Inscrierile la aceasta tabara se pot face pana pe 14 mai.

 

EduTabara individuala in Viena (12-17 ani)

Theresianische Akademie este o scoala vieneza de renume care a fost fondata in 1746 de Maria Tereza a Austriei. Este situata in centrul Vienei. Exista variantele de curs standard (20h/sapt), curs intensiv (30h/sapt) si pregatire pentru ZDJ (Zertifikat Deutsch). Toate in limba germana. Alt aspect distinctiv ar fi ca se organizeaza programul “Cunoaste Viena” care include vizite la muzee, palate, teatru, opera si alte puncte de interes cultural. Vezi mai multe.

 

EduTabara individuala in Munchen  (14 - 17 ani)

Tabara se desfasoara in scoala-internat Max Josef Stift. Organizatorii taberei au 159 de institute in 98 tari, inclusiv 12 institute in Germania. In fiecare an mai mult de 45.000 de cursanti beneficiaza de serviciile lor, atmosfera internationala si calitatea ridicata a cursurilor de limba germana in Germania si Austria. 
Tabara include 24 ore de limba germana pe saptamana care se desfasoara in sala de clasa si se completeaza cu excursiile cu destinatii precum Munchen, Salzburg, Regensburg care ajuta la practicarea limbii germane in afara orelor de clasa. Vezi mai multe.     

 

 

EduTabara individuala in Lindenberg (13 - 17 ani)

Tabara de la Lindenberg este organizata de specialisti in predarea limbii germane, cu sedii in 17 locatii din Germania. Gymnasium Lindenberg, scoala in care se desfasoara aceste cursuri, este unde dintre cele mai importante institutii ale organizatorilor. In timpul anului academic functioneaza ca scoala normala, pe sistemul german de invatamant. Lindenberg este o statiune montana minunata, aflata la poalele Alpilor, aflata la 2 ore de Munchen. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara individuala in Hamburg (17+ ani)

Hamburg este al doilea cel mai mare oras din Germania si este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai cosmopolite si efervescente. Cursurile organizate de did deutsch-institut se adreseaza tinerilor si adultilor (17 + ani) care vor sa isi imbunatateasca nivelul limbii germane prin cursurile de 20h, 24h sau 28h/sapt si sa exploreze cultura germana si obiectivele turistice hamburgheze. Organizatorul taberei este una dintre cele mai longevive, experimentate si renumite institutii care ofera cursuri de limba germana de aproape 50 de ani, in principalele orase ale Germaniei. Vezi mai multe.

 

 

 

EduTabara individuala in Berlin (16 - 18 ani)

Centrul de limbi straine se afla intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Berlin - Prenzlauer Berg. La mica distanta de scoala, sunt Insula Muzeelor, Poarta Brandenburg, Reichstagul si centrul comercial Hackescher Markt. Centrul ocupa o suprafata de 9 000 mp, intr-o gradina splendida. Cursul pentru tineri (16-20 ani) se desfasoara in grupuri de maxim 12 cursanti. In privinta cazarii, ei pot alege intre tipurile de cazare disponibile, in functie de preferinte, cum ar fi campus sau hotel pentru tineri. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara individuala in Frankfurt  (14 -17 ani)

Frankfurt este al cincilea oras ca marime din Germania, cu o populatie de peste 700 000 de locuitori. Orasul este capitala financiara a tarii si nu intamplator aici isi are sediul Banca Centrala Europeana. Abundenta de cladiri foarte inalte, concentrate in partea centrala a orasului, i-au adus porecla de "Mainhattan", o aluzie la cartierul omonim din New York. Pe langa numarul mare de muzee, Frankfurt ofera turistilor sai posibilitatea de a vizita catedrala Sf. Bartolomeu, Opera Alte, Biserica Sf. Paul, casa memoriala a lui Goethe etc. Cursurile de limba germana dureaza 20 de ore pe saptamana si sunt organizate intr-un campus deasupra caruia este amenajat un restaurant, ce ofera o priveliste panoramica asupra orasului Frankfurt. Vezi mai multe.

 

EduTabara individuala in Lahntal (10 - 17 ani)

Orasul Lahntal se afla in zona centrala a Germaniei, in partea superioara a vaii Lahntal, la aproximativ 120 km de Frankfurt. Atmosfera linistita din zona scolii si dotarile de care dispune: sali de clasa spatioase, camere confortabile, ofera cursantilor conditii optime pentru studiu. Tinerii au posibilitatea de a alege intre cursul standard si cel intensiv. Inaintea inceperii cursului, se sustine un test pentru determinarea nivelului de cunostinte, in vederea repartizarii in grupa corespunzatoare. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara individuala la Schule Schloss Salem (9 - 14 ani)

Schule Schloss Salem este o scoala prestigioasa din regiunea Baden-Württemberg, fondata de printul Max von Baden si Kurt Hahn (important reformator al educatiei, a influentat si schimbat principiile educatiei la nivel international). Taberele se desfasoara in 3 campusuri ale scolii: Castelul Salem, Spetzgart si Hohnfels. Copiii pot alege sa urmeze programe in engleza sau germana. Structura taberelor difera in functie de grupa de varsta. Pe langa cursurile lingvistice, copiii pot studia anumite materii (precum stiintele naturii si tehnologie, Maths challenge etc.), acestia se pot indeletnici si cu alte activitati, cum ar fi: interventie in caz de incendiu, tehnici de salvare, serviciu de ambulanta, arta circului, teatru, robotica, sculptura in lemn, productie de film, textile, navigatie, catarare, iahting, etc. Vezi mai multe.

 

EduTabara individuala la Hohensolms (8-15 ani)

Orasul Hohensolms se afla la aprox. 80 km nord de Frankfurt. Centrul este unul inconjurat de natura, cu multa liniste, de aceea este preferat de unele familii si de copiii care vor sa se concentreze pe studiul limbii germane. Cursul include 20 de ore de limba engleza sau germana pe saptamana si se pune accentul pe toate aspectele invatarii unei limbi straine– citire, scriere, ascultare si comunicare. Alternativele pentru sport includ fotbal, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, jocuri medievale, etc. Vezi mai multe.

 

 

Vezi toate EduTaberele din Germania si Austria sau
toate EduTaberele partenere IntegralEdu in care poti invata limba germana

 

Completeaza formularul acum pentru a fi contactat de un consultant IntegralEdu! 

Nume

Prenume

Email

Telefon

Oras

Data nasterii aplicantului

Interesat de
Tabere de grup
Tabere individuale

In ce tara?

Ce tabara? (daca aveti una deja aleasa)

Perioada taberei

Cum ati auzit de IntegralEdu?

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

 

Subscribe

3 mai 2018 admin 3916 views