Ferien auf Deutsch

24 apr. 2017 admin 3336 views
Ferien auf Deutsch

 

Alege o EduTabara in Germania in saptamana 8 – 12 mai si profita de pachetul special
Asigurare gratuita + 100 euro discount! 

 

Ai intre 6 si 18 ani, ai peste 18 ani sau esti tanar profesionist si vrei sa-ti perfectionezi cunostintele de limba germana, sa experimentezi studiul si viata in sistemul educational german, la el acasa, sau sa-ti petreci vacanta alaturi de tineri din intreaga lume, invatand lucruri noi, dezvoltandu-ti cunostintele, distrandu-te si practicandu-ti sporturile preferate? Afla ca poti combina toate aceste activitati in EduTaberele din Germania si Austria

In plus, in saptamana 8 – 12 mai, ai un pachet special pentru inscrierile la partenerii nostri educationali – asigurarea gratuita + 100 euro discount!

 

EduTabere in  
Weimar, Berlin, Frankfurt, Viena, Munchen, Lindenberg, Hamburg sau in apropierea lacului Konstanz

 

organizate de
Goethe Institut, Humboldt, did deutsch-institut, GLS sau Actilingua

 

Iata doar cateva dintre taberele partenere IntegralEdu din Germania sau Austria care se bucura de 100 de euro discount si asigurare gratuita. Vezi si toate taberele din Germania si Austria

 

EduTabara la Schule Schloss Salem

Schule Schloss Salem este o scoala prestigioasa din regiunea Baden-Württemberg, fondata de printul Max von Baden si Kurt Hahn (important reformator al educatiei, a influentat si schimbat principiile educatiei la nivel international). Taberele se desfasoara in 3 campusuri ale scolii: Castelul Salem, Spetzgart si Hohnfels. Copiii pot alege sa urmeze programe in engleza sau germana. Structura taberelor difera in functie de grupa de varsta. Pe langa cursurile lingvistice, copiii pot studia anumite materii (precum stiintele naturii si tehnologie, Maths challenge etc.), acestia se pot indeletnici si cu alte activitati, cum ar fi: interventie in caz de incendiu, tehnici de salvare, serviciu de ambulanta, arta circului, teatru, robotica, sculptura in lemn, productie de film, textile, navigatie, catarare, iahting, etc. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Viena

Theresianische Akademie este o scoala vieneza de renume care a fost fondata in 1746 de Maria Tereza a Austriei. Este situata in centrul Vienei. Exista variantele de curs standard (20h/sapt), curs intensiv (30h/sapt) si pregatire pentru ZDJ (Zertifikat Deutsch). Toate in limba germana. Alt aspect distinctiv ar fi ca se organizeaza programul “Cunoaste Viena” care include vizite la muzee, palate, teatru, opera si alte puncte de interes cultural. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Munchen 

Tabara se desfasoara in scoala-internat Max Josef Stift. Organizatorii taberei au 159 de institute in 98 tari, inclusiv 12 institute in Germania. In fiecare an mai mult de 45.000 de cursanti beneficiaza de serviciile lor, atmosfera internationala si calitatea ridicata a cursurilor de limba germana in Germania si Austria. 
Tabara include 24 ore de limba germana pe saptamana care se desfasoara in sala de clasa si se completeaza cu excursiile cu destinatii precum Munchen, Salzburg, Regensburg care ajuta la practicarea limbii germane in afara orelor de clasa. Vezi mai multe.     

 

 

EduTabara in Lindenberg

Tabara de la Lindenberg este organizata de specialisti in predarea limbii germane, cu sedii in 17 locatii din Germania. Gymnasium Lindenberg, scoala in care se desfasoara aceste cursuri, este unde dintre cele mai importante institutii ale organizatorilor. In timpul anului academic functioneaza ca scoala normala, pe sistemul german de invatamant. Lindenberg este o statiune montana minunata, aflata la poalele Alpilor, aflata la 2 ore de Munchen. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Hamburg 

Hamburg este al doilea cel mai mare oras din Germania si este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai cosmopolite si efervescente. Cursurile organizate de did deutsch-institut se adreseaza tinerilor si adultilor (17 + ani) care vor sa isi imbunatateasca nivelul limbii germane prin cursurile de 20h, 24h sau 28h/sapt si sa exploreze cultura germana si obiectivele turistice hamburgheze. Organizatorul taberei este una dintre cele mai longevive, experimentate si renumite institutii care ofera cursuri de limba germana de aproape 50 de ani, in principalele orase ale Germaniei. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Weimar 

Weimar este un oras din landul german Turingia, la aproximativ 80 Km de Leipzig. Weimar este presarat cu elemente de patrimoniu UNESCO. Unul dintre obiectivele importante ale orasului este casa lui Johann Wolfgang von Goethe, construita in stil baroc intre 1707 si 1709. Tabara se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 16 ani care pot opta intre cursuri de germana cu 20h sau 24h/sapt. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Berlin

Centrul de limbi straine se afla intr-unul dintre cele mai moderne cartiere din Berlin - Prenzlauer Berg. La mica distanta de scoala, sunt Insula Muzeelor, Poarta Brandenburg, Reichstagul si centrul comercial Hackescher Markt. Centrul ocupa o suprafata de 9 000 mp, intr-o gradina splendida. Cursul pentru tineri (16-20 ani) se desfasoara in grupuri de maxim 12 cursanti. In privinta cazarii, ei pot alege intre tipurile de cazare disponibile, in functie de preferinte, cum ar fi campus sau hotel pentru tineri. Vezi mai multe.

 

 

EduTabara in Frankfurt 

Frankfurt este al cincilea oras ca marime din Germania, cu o populatie de peste 700 000 de locuitori. Orasul este capitala financiara a tarii si nu intamplator aici isi are sediul Banca Centrala Europeana. Abundenta de cladiri foarte inalte, concentrate in partea centrala a orasului, i-au adus porecla de "Mainhattan", o aluzie la cartierul omonim din New York. Pe langa numarul mare de muzee, Frankfurt ofera turistilor sai posibilitatea de a vizita catedrala Sf. Bartolomeu, Opera Alte, Biserica Sf. Paul, casa memoriala a lui Goethe etc. Cursurile de limba germana dureaza 20 de ore pe saptamana si sunt organizate intr-un campus deasupra caruia este amenajat un restaurant, ce ofera o priveliste panoramica asupra orasului Frankfurt. Vezi mai multe.

 

Vezi toate taberele din Germania si Austria sau
toate taberele partenere IntegralEdu in care poti invata limba germana

 

Completeaza formularul acum pentru a fi contactat de un consultant IntegralEdu! 

 

Nume

Prenume

Email

Telefon

Oras

Data nasterii aplicantului

Interesat de
Tabere de grup
Tabere individuale

In ce tara?

Ce tabara? (daca aveti una deja aleasa)

Perioada taberei

Cum ati auzit de IntegralEdu?

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

Subscribe

24 apr. 2017 admin 3336 views