Eveniment in Timisoara - O vara de neuitat incepe cu EduTabara potrivita

22 apr. 2019 admin 1095 views
Eveniment in Timisoara - O vara de neuitat incepe cu EduTabara potrivita

Joi, 9 mai, ora 19:00, ne intalnim la Plai (Ambasada) - Timisoara, pentru a discuta despre importanta Edutaberelor in dezvoltarea educationala a copiilor.

 

Raluca Niculae, Manager al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu, impreuna cu Ana Maria Papp, Manager al Departeamentului de Universitati in cadrul IntegralEdu, vor prezenta taberele oferite de catre institutiile prestigioase din strainatate, dar si ce reprezinta aceasta experienta in demersul pregatirii si admiterii la un liceu sau o universtitate de elita.

In cadrul evenimentul, vor fi prezentate tipurile de EduTabere oferite, de la cele academice, recreative, mixte sau tematice, la cele individuale sau de grup. De asemenea, vor fi prezentate si beneficiile unei tabere educationale pentru copii, atat pentru dezvoltarea lor personala, cat si in cadrul procesului de admitere intr-o scoala sau universitate din strainatate, dar si care sunt programele de EduTabere disponibile in portofoliul IntegralEdu.

 

Participarea este gratuita, pe baza de inregistrare la Oana Balu, oana@integraledu.ro, 0722 550 180, specificand numarul de persoane, varsta, scoala si informatiile de contact (telefon, email) sau online, completand formularul de mai jos:

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta parinte/varsta copil:

Interesat de:

Licee
EduTabere
Universitati

 

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite.

22 apr. 2019 admin 1095 views