Eveniment in Constanta, dedicat parintilor si copiilor. Learn by Playing!

3 apr. 2019 admin 915 views
Eveniment in Constanta, dedicat parintilor si copiilor. Learn by Playing!

Joi, 11 aprilie, ne intalnim la Hotel Oxford - Constanta, intr-un workshop interactiv pentru parinti si copii, care are rolul de a face o demonstratie de cum invatatul se poate face intr-un mod distractiv. Va fi o sesiune care va provoca atat copiii cat si parintii sa gandeasca creativ, sa-si foloseasca spiritul de observatie si abilitatile, sa lucreze in echipa si sa gaseasca solutii la problemele puse in dezbatere.

In maniera similara de desfasoara si procesul de studiu in EduTaberele din strainatate, organizate in campusurile scolilor si universitatilor partenere IntegralEdu.

 

Evenimentul va avea loc joi, 11 aprilie, la Hotel Oxford din strada Alexandru Lapusneanu 202A, de la ora 18:30.

 

Tot in cadrul evenimentului, consultantii IntegralEdu vor oferi mai multe informatii despre optiunile de EduTabere academice, sportive, recreative sau mixte, peste 300 la numar, din intreaga lume, despre beneficiile unor astfel de tabere educationale internationale si despre ce trebuie sa faci pentru a te inscrie. EduTaberele sunt de asemenea o varianta excelenta de a testa sistemele educationale internationale si de pregatire pentru admiterea la universitatile din strainatate.

 

Totodata, in aceasta perioada exista oferte speciale pentru EduTaberele din strainatate care, luate din timp asigura un loc la cea mai potrivita dintre ele, pentru fiecare copil in parte, si reduc din efortul financiar al parintilor.

Vino la eveniment si beneficiezi de 20% reducere pentru testul Preview.

 

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza de inregistrare la Larisa Pospai, larisa@integraledu.ro, 0737.069.006, specificand numarul de persoane, numele, varsta, scoala si informatiile de contact (telefon, email) sau online, completand formularul de mai jos:

 

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta parinte/varsta copil:

Interesat de:

Licee
EduTabere
Universitati

 

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite.

3 apr. 2019 admin 915 views