EduTabere de iarna

6 sept. 2019 admin 2604 views
EduTabere de iarna

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar si pentru cei care doresc sa aloce timp pe durata vacantei de iarna pentru imbunatatirea cunostintelor lingvistice, am pregatit cateva oferte de tabere de iarna. Acestea se desfasoara fie in Marea Britanie, Germania sau Elvetia. Cursantii pot opta pentru antrenamente de snowboard, ski in combinatie cu alte activitati recreative, plus ore de limba engleza, franceza, germana sau spaniola.

Tabara de iarna in Lindenberg, Germania (13-17 ani)


Perioada de desfasurare5 ianuarie - 29 februarie 2020

Despre cursuri
Cursurile se tin de luni pana vineri, iar profesorii sunt vorbitori nativi de limba germana. Toti cursantii sustin teste saptamanale, iar scoala ofera si posibilitatea sustinerii testului ZD in anumite zile si contra cost.

Schi                                
Schiul reprezinta un mod de viata in regiunea Allgaeu si din acest motiv scoala detine propriul echipament de schi. In lunile ianuarie si februarie, in functie de stratul de zapada, cursan au posibilitatea sa participe la excursii de schi ori sa viziteze o scoala de schi. Cursul se desfasoara in fiecare dupa-amiaza din timpul saptamanii si pe toata durata zilei de sambata. Activitatile se desfasoara sub indrumarea unor instructori calificati. In zilele in care conditiile meteo nu sunt favorabile, in centrul lingvistic se organizeaza diverse activitati distractive, jocuri sau plimbari in imprejurimi.

Detalii aici

Tabara de iarna de la Lyceum Alpinium Zuoz, Elvetia (9-16 ani)


Perioada de desfasuare: 25 - 30 decembrie 2019; 31 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020

Tabara de iarna imbina studiul unei limbi straine cu multe activitati de iarna diferite. Copiii pot studia limba germana sau engleza (16 ore/ sapt.), se pot bucura de experienta de iarna in aer liber oferita de Alpii elvetieni, se pot distra si isi pot face noi prieteni din intreaga lume. Profesorii incurajeaza utilizarea limbii straine atat in timpul cat si in afara orelor de curs. Dintre activitati, amintim: schi, snowboarding, patinaj, snowbiking, sanius, curling (activitatile depind de conditiile meteorologice). De asemenea, in fiecare seara si in weekend, participantii se pot bucura de un program sportiv si de divertisment.

Detalii aici

Tabara de iarna in Montreux, Elvetia (8 - 19 ani)


Perioada de desfasurare: 7 ianuarie - 7 februarie 2020

Despre cursuri 
Cursurile au loc dimineata, de luni pana vineri. Elevii opta pentru lectii private la cerere. Pe langa materiale de studiu, studentii vor primi un certificat de participare, la sfarsitul taberei.

Excursii, timp liber si sport
Elevii vor lua parte la excursii de schi / snowboard la statiuni renumite, cum ar fi Verbier, Crans-Montana, Gstaad, Villars, Morgins, Les Crosets, etc. Activitatile sportive si de agrement includ patinaj pe gheata, sanius, muzee, v isits in orase si locuri de interes (Geneva, fabrica de ciocolata, etc.), un tutorial video privind imbunatatirea abilitati lor de schi si snowboarding si o excursie de o zi la Glacier 3000 si Peak Walk. Inchirierea echipamentului de schi / snowboarding nu este inclus.

Detalii aici

Tabara de iarna La Pre Fleuri, Elvetia (3-6, 7-10 sau 11-14 ani) 


Perioada de desfasurare: 7 ianuarie - 23 martie 2020

Despre cursuri
Taberele de iarna sunt organizate pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, pe grupe de varsta (3-6 ani, 7-10 ani si
11-14 ani). Copiii de peste 9 ani se vor bucura de partiile de schi si snowboard Villars-Gryon-Les Diablerets (1300 m -3000 m), o zona superba de schi servita de 40 de telescaune moderne si sigure. Copiii mai mici vor folosi partia din statiune, acolo unde viitorii campioni invata sa schieze intr-o zona securizata rezervata incepatorilor, ce include benzi rulante si un mini teleschi. Cursul de schi se desfasoara in grupuri mici sub atenta supraveghere a instructorilor. La finalul sederii, toti copiii dau un test de schi si primesc un certificat si o medalie.

Tabara de limbi straine + schi / snowboarding
Include 20 ore de limba engleza sau franceza in cursul diminetii si dupa-amieze organizate de schi si sporturi de iarna impreuna cu elevii scolii.

Detalii aici

Tabara de iarna in St. Albans, Marea Britanie (11-17 ani)


Perioada de desfasurare: 7 ianuarie - 23 martie 2020

Despre cursuri
Cursul se adreseaza tinerilor care doresc sa combine studiul limbii engleze cu activitati si vizite culturale. Conceput in jurul a cinci teme interesante, elevii invata prin lectii bazate pe proiect, excursii educationale si prin activitati optionale sportive, academice si creative. Este potrivit tuturor nivelurilor (A1- C2). In urma acestui curs copiii isi dezvolta abilitati centrale in limba engleza (citire, scriere, ascultare si vorbire), un vocabular mai bogat si o mai buna pronuntie, un portofoliu de lucru, abilitati esentiale de viata (munca in echipa, independenta si comunicare), incredere, precum si o retea internationala de prieteni.

Detalii aici

 

6 sept. 2019 admin 2604 views