Educatie 360° in strainatate cu IntegralEdu in Chisinau

22 nov. 2017 admin 415 views
Educatie 360° in strainatate cu IntegralEdu in Chisinau

Vineri, 8 decembrie, echipa IntegralEdu din Bucuresti soseste in Chisinau, pentru a discuta despre educatia 360° in strainatate.

 

Teodora Raducanu, Manager al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti si Simona Gal, consultant educational in Departamentul de Studii Gimnaziale si Liceale IntegralEdu, vor prezenta programele de studiu oferite de liceele din strainatate si etapele pregatitoare ce trebuie parcurse pe durata studiului liceal pentru a avea o aplicatie de succes la universitate, dar si programele de EduTabere disponibile in portofoliul IntegralEdu.

Evenimentul va avea loc la Bristol Central Park Hotel, Sala Assembly, incepand cu ora 18:00 (adresa: strada Alexander Pushkin, nr. 32).

In cadrul evenimentului, vor fi prezentate de asemenea tipurile de scoli dar si sistemele educationale in functie de fiecare tara de interes, dar si care sunt beneficiile unei tabere educationale pentru copii, atat pentru dezvoltarea lor personala, cat si in cadrul procesului de admitere intr-o scoala sau universitate din strainatate.

Tot in cadrul evenimentului va avea loc si lansarea noilor cataloage pentru 2018, EduTabere si Licee din strainatate.
Cei care doresc sa se inscrie intr-o EduTabara vor beneficia de reduceri de pana la 5%.

Participarea este gratuita, pe baza de inregistrare la Teodora Raducanu, teodora@integraledu.ro, specificand numarul de persoane, numele, varsta, scoala si informatiile de contact (telefon, email) sau online, completand formularul de mai jos. 

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta parinte/varsta copil

Anul de studiu

Interesat de
Licee
EduTabere
Universitati

Trimite

22 nov. 2017 admin 415 views