Diana Mariut

21 apr. 2016 admin 1842 views
Diana Mariut

M-am alaturat echipei IntegralEdu in anul 2012 pentru a pune bazele si a dezvolta departamentul Work and Travel USA, ajutand astfel sute de studenČ›i sa aiba parte de o super experienta in vacanta de vara in State. Odata indeplinita aceasta misiune si recent intoarsa din concediu de maternitate, am acceptat provocarea de a ma alatura departamentului de tabere in strainatate din prisma faptului ca voi rezona cu parintii care doresc sa isi trimita copiii intr-o tabara.

M-am bucurat sa descopar deschiderea parintilor in a le oferi copiilor sansa de a descoperi un mediu educational international, de a interactiona cu copii din toate colturile lumii, de a-si perfectiona o limba straina alaturi de vorbitori nativi.                                               

Fie ca este vorba de o tabara recreativa, cu activitati sportive sau artistice sau chiar de pregatire pentru studii, o tabara in strainatate poate fi primul pas catre noi orizonturi, viziuni sau chiar un nou viitor academic.                               

Va invit sa descoperim impreuna tabara potrivita pentru copilul dumneavoastra!

Diana este este consultant educational al Departamentului EduTabere in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. O puteti contacta la adresa de e-mail dtoth@integraledu.ro.
21 apr. 2016 admin 1842 views