Castiga 3 saptamani de EduTabara in UK! Concurs creativ.

7 mai 2018 admin 35066 views
Castiga 3 saptamani de EduTabara in UK! Concurs creativ.

Ti-ar placea sa petreci 3 saptamani intr-o EduTabara la un colegiu britanic renumit, alaturi de tineri din intreaga lume, sa-ti perfectionezi cunostintele de limba engleza, sa practici sporturile sau artele preferate si sa te dezvolti pe toate planurile?

Convinge-ne ca meriti asta si noi, alaturi de unul dintre partenerii nostri organizatori din UK, te trimitem pentru 3 saptamani in EduTabara de la St Edmund’s College.

UPDATE!
Felicitari! Castigatoarea concursului este Sorinca Alexandra Anamaria din Timisoara!
Felicitari tuturor participantilor pentru proiectele trimise si pentru munca depusa in acest sens. 

 

Ce trebuie sa faci:

Tema concursului este: E cool sa fii smart!

Deseneaza, filmeaza, canta, scrie un eseu sau o poezie sau interpreteaza un rol pe tema „E cool sa fii smart”. Spune-ne cum stii tu mai bine de ce consideri ca este important si cool sa fii un om invatat si dezvoltat pe toate planurile sau cum vezi tu un om smart sau convinge-ne ca pasiunile tale merita vazute de toata lumea si dezvoltate mai departe, tocmai pentru ca e cool sa fii smart J si atat de simplu poti deveni castigatorul EduTaberei de 3 saptamani in UK!

Ne trimiti proiectul pana pe 25 mai pe adresa de email florin@integraledu.ro, impreuna cu datele tale de contact/ale parintilor, varsta, telefon, email, scoala/liceu, localitate si judet.

Eseul/proiectul/video-ul trebuie sa fie in limba engleza si sa nu fie mai lung de o pagina (maxim 400 cuvinte)/max 5 min de filmare/o plansa de desen.

 

Conditii de participare:

Ai intre 10 si 17 ani, cunosti bine limba engleza si sa iti place sa te dezvolti continuu, sa calatoresti si sa experimentezi lucruri noi.

 

Jurizarea si premiul: Cel mai bun si mai convingator eseu/proiect/video, scris sau vorbit corect si argumentat va fi ales de catre o comisie formata dintr-un reprezentant St Edmund’s College (organizator) si reprezentantii IntegralEdu.

Castigatorul va fi anuntat pe 7 iunie, Joi, pe pagina de Facebook IntegralEdu si pe pagina de site a competitiei.

 

Premiul consta in trei saptamani gratuite in EduTabara St Edmund’s College din UK, desfasurata in perioada 30 iulie – 19 august 2018, avand toate serviciile si activitatile incluse (cazare in campus, pensiune completa, 26 ore de lb. engleza pe saptamana, materiale de studiu, 3 excursii tematice de o zi, 2 zile de excursii si shopping, o vizita la teatru, servicii de spalatorie saptamanal, transfer de la/pana la aeroportul Heathrow, Stansted sau Luton (numai in intervalul 09.00 – 17.00)).

Valoarea taberei este de aproximativ 3100 £ si nu poate fi schimbata in bani sau alte beneficii.

 

NOTA: Premiul nu acopera biletul de avion. Cel mai apropiat aeroport (20 min distanta) este Stansted. Castigatorul trebuie sa detina fonduri suficiente pentru achitarea contravalorii biletului de avion. In cazul in care castigatorul nu poate suporta acest cost, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatorului clasat.

Pentru validarea castigatorului sunt necesare datele de contact ale cel putin unui parinte sau gardian legal care are dreptul  sa confirme disponibilitatea participarii castigatorului in tabara. 

 

Despre St Edmund’s College

Colegiul St Edmund’s se bucura de o indelungata reputatie  in a primi si educa studentii internationali. Scoala de vara este parte integranta din colegiu si promoveaza standarde inalte in ceea ce priveste dezvoltarea personala, comportamentul si spiritul civic. Scoala este situata pe o suprafata impresionanta de 400 de acri, avand conditii excelente de studiu, cazare si practicare a sporturilor si pasiunilor fiecaruia.

Vezi mai multe informatii AICI.

 

 

Gata, stii ce vrei sa faci la vara? Apuca-te de scris sau compus un proiect frumos si convingator si nu uita sa ni-l trimiti pana pe 25 mai, pe adresa florin@integraledu.ro, a colegului nostru Florin Buca.

 

Pentru orice alte intrebari si informatii, iti stam cu drag la dispozitie in toate birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Craiova si Timisoara

7 mai 2018 admin 35066 views