Castiga 3 saptamani de EduTabara in Canada!

26 ian. 2018 admin 33356 views
Castiga 3 saptamani de EduTabara in Canada!

Petrece 3 saptamani in Canada la Brentwood College School, experimentand studiul la un colegiu de elita, vazand cum se desfasoara cursurile intr-un mediu international, pe sistem canadian, invatand si distrandu-te cu tineri din intreaga lume, vizitand locuri deosebite si descoperind noi cunostinte, culturi si bune practici in dezvoltarea personala, academica si profesionala.

Castigatorul EduTaberei de 3 saptamani in Canada, la Brentwood College School este: Octavian Eusebiu Halici! 
Felicitari Octavian si felicitari tuturor participantilor! Ati fost extraordinari si nu ne-ati facut munca usoara in a alege castigatorul! :D 
Stati alaturi de noi, ne pregatim pentru noi competitii in primavara asta!

Daca vrei sa-ti aprofundezi sau dezvolti cunostintele, sau sa experimentezi sistemul canadian de studiu, ai o multime de materii fascinante, prin care profesorii te vor trece folosind o abordare inovatoare de invatare - prin practica: franceza academica, arte, biologie, afaceri, economie si antreprenoriat, chimie, IT – programare, robotica, aplicatii, engleza, sisteme si societati, scriere de eseu, istorie si politica, matematica, fizica, prezentari si interviuri, teoria cunoasterii. 

Programul taberei se desfasoara in campusul Brentwood College School din Canada, situat intr-o zona superba la malul oceanului, pe insula Vancouver.
 

Ce trebuie sa faci ca sa castigi EduTabara din Canada


Iti alegi o materie din cele de mai sus si ne scrii intr-un eseu/faci o prezentare in engleza (word, ppt, online, alt format care iti place), despre motivul pentru care ti-ai dori sa o studiezi/aprofundezi la Brentwood College School din Canada.

Ne trimiti proiectul pana pe 18 februarie pe adresa de email mirela@integraledu.ro, impreuna cu datele tale de contact sau ale parintilor (pentru cei sub 18 ani), varsta, telefon, email, scoala/liceu, localitate si judet.

Eseul/proiectul trebuie sa fie in limba engleza si sa nu fie mai lung de o pagina, maxim 400 cuvinte.
 

Despre tine: trebuie sa ai intre 12 si 18 ani, sa cunosti bine limba engleza si sa iti placa sa te dezvolti continuu, sa calatoresti si sa experimentezi lucruri noi.


Jurizarea si premiul: Cel mai bun si mai convingator eseu/proiect, scris corect si argumentat va fi ales de catre o comisie formata dintr-un reprezentant Academic Summer (organizator) si reprezentantii IntegralEdu. Castigatorul va fi anuntat pe 25 februarie, Duminica, ora 14:00, in cadrul World Education Fair din Bucuresti, cu live-stream pe pagina de Facebook IntegralEdu.

Premiul consta in trei saptamani gratuite in EduTabara Brentwood College SCHOOL din Canada, desfasurata in perioada 21 iulie – 11 august.
Valoarea taberei este de aproximativ 6000 CAD si nu poate fi schimbata in bani sau alte beneficii.
 

EduTabara include: Cazare in campus, pensiune completa, 30 ore de studiu/saptamana, tеst pentru determinarea nivelului de cunostinte, materiale de studiu, certificat de absolvire a cursului, 3 excursii de jumatate de zi, 2 excursii de o zi, program de divertisment, telefon 24/24 in caz de urgente, transfer de la/pana la aeroportul Victoria sau Vancouver.

NOTA: Premiul nu acopera biletul de avion, care poate costa aproximativ 1400€. Castigatorul trebuie sa detina fonduri suficiente pentru achitarea contravalorii biletului de avion. In cazul in care castigatorul nu poate suporta acest cost, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatorului clasat.


Gata, stii ce vrei sa faci la vara? Apuca-te de scris sau compus un proiect frumos si convingator si nu uita sa ni-l trimiti pana pe 18 februarie, pe adresa mirela@integraledu.ro, a colegei noastre Mirela Nica.

Pentru orice alte intrebari si informatii, iti stam cu drag la dispozitie in toate birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Craiova si Timisoara.  

26 ian. 2018 admin 33356 views