Castiga 3 saptamani de EduTabara in Canada!

31 ian. 2019 admin 37899 views
Castiga 3 saptamani de EduTabara in Canada!

Petrece 3 saptamani in Canada la New Brunswick, experimentand studiul la un colegiu de elita, vazand cum se desfasoara cursurile intr-un mediu international, pe sistem canadian, invatand si distrandu-te cu tineri din intreaga lume, vizitand locuri deosebite si descoperind noi cunostinte, culturi si bune practici in dezvoltarea personala, academica si profesionala.

 

Ioana Preoteasa este fericita castigatoare a EduTaberei de 3 saptamani in Canada la New Brunswick. Felicitari!
Va multumim tuturor celor inscrieri in concurs. 

 

Daca vrei sa-ti aprofundezi sau dezvolti cunostintele, sau sa experimentezi sistemul canadian de studiu, ai o multime de materii fascinante, prin care profesorii te vor trece folosind o abordare inovatoare de invatare - prin practica: franceza academica, arte, biologie, afaceri, economie si antreprenoriat, chimie, dezbateri, limba engleza, societatea si mediul inconjurator, scriere de eseu, istorie si politica, matematica, fizica, prezentari si interviuri, Teoria Cunoasterii.

Programul taberei se desfasoara in campusul Rothesay Netherwood School din Canada, situat intr-o zona superba la malul raului Kennethis.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi EduTabara din Canada

 

Iti imaginezi tabara ideala si ne scrii intr-un eseu/faci o prezentare in engleza (word, ppt, online, alt format care iti place), despre cum arata aceasta tabara ideala pentru tine. In tabara ideala, orice este posibil. smiley

Ne trimiti proiectul pana pe 23 aprilie pe adresa de email a.troasca@integraledu.ro, impreuna cu datele tale de contact si ale parintilor, varsta, telefon, email, scoala/liceu, localitate si judet.

Eseul/proiectul trebuie sa fie in limba engleza, iar daca optezi pentru eseu scris, acesta sa nu fie mai lung de o pagina, maxim 400 cuvinte.
 

Despre tine: trebuie sa ai intre 11 si 17 ani, sa cunosti bine limba engleza si sa iti placa sa te dezvolti continuu, sa calatoresti si sa experimentezi lucruri noi.


Jurizarea si premiul: Cel mai bun si mai convingator eseu/proiect, scris corect si argumentat va fi ales de catre reprezentantii IntegralEdu. Castigatorul va fi anuntat pe 26 aprilie, pe pagina de Facebook IntegralEdu, cat si in cadrul acestui articol.

Premiul consta in trei saptamani gratuite in EduTabara New Brunswick din Canada, desfasurata in perioada 29 iunie – 20 iulie.
Valoarea taberei este de aproximativ 5800 CAD si nu poate fi schimbata in bani sau alte beneficii.
 

EduTabara include: Cazare in campus, pensiune completa, 30 ore de studiu/saptamana, tеst pentru determinarea nivelului de cunostinte, materiale de studiu, certificat de absolvire a cursului, 3 excursii de jumatate de zi, 2 excursii de o zi, program de divertisment, telefon 24/24 in caz de urgente, transfer de la/pana la aeroportul Toronto.

NOTA: Premiul nu acopera biletul de avion, care poate costa aproximativ 1000€. Castigatorul trebuie sa detina fonduri suficiente pentru achitarea contravalorii biletului de avion. In cazul in care castigatorul nu poate suporta acest cost, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatorului clasat.

Regulamentului concursului poate fi descarcat de aici.

Eseul castigator poate fi citit aici.

Gata, stii ce vrei sa faci la vara? Apuca-te de scris sau compus un proiect frumos si convingator si nu uita sa ni-l trimiti pana pe 23 aprilie, pe adresa a.troasca@integraledu.ro, a colegului nostru Andrei Troasca.

Pentru orice alte intrebari si informatii, iti stam cu drag la dispozitie in toate birourile IntegralEdu din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Craiova si Timisoara.  

31 ian. 2019 admin 37899 views