Avantajele cursurilor online intr-un mediu international

Avantajele cursurilor online intr-un mediu international

Fiind la curent cu tot ce se intampla acum in jurul nostru si in special pentru ca ne petrecem majoritatea timpului online, continuandu-ne activitatea, realizam cat de importanta este adaptabilitatea din sistemul educational. Investim in viitorul copiilor si suntem in continuare alaturi de dumneavoastra pentru a ne asigura ca procesul de invatare se poate desfasura intr-un mod calitativ, dinamic, structurat si, in acelasi timp, relaxant.
 

Ce reprezinta cursurile online ?


Impreuna cu partenerii nostri am decis sa va aducem acasa atmosfera unei tabere internationale, beneficiind de avantajele acesteia si fiind protejati  in acelasi timp. Astfel, consultantii IntegralEdu si profesori universitari din Anglia, Canada, Germania sau Franta va intampina cu cele mai noi cursuri online. Printre acestea se numara cursuri de limbi straine, de pregatire pentru examenele Oxbdrige sau cursuri de introducere in Medicina, Drept si altele. 

Acestea se desfasoara in timp real, fie individual fie in grupuri de mai multi participanti, in functie de tipul cursurilor alese. Toti profesorii nostri sunt vorbitori nativi, astfel incat aveti ocazia sa exersati limba la cel mai inalt nivel, si mai mult de atat, ocazia sa studiati intr-un mediu multicultural.
 

Ce avantaje au cursurile online?


1. Presupun stabilirea unui program flexibil.

Acest lucru este foarte important pentru noile generatii si nu numai, intrucat pot invata ce inseamna un time management bun pe care il pot folosi pe viitor. De asemenea posibilitatea stabilirii unui program flexibil vine in ajutorul parintilor care isi pot coordona programul de work from home cu cel al cursurilor online ale copilului, acolo unde este cazul.
 

2.Cursurile online mizeaza pe un cadru relaxat.

Toate prelegerile si materialele necesare sunt furnizate prin intermediul platformelor online, astfel incat le puteti accesa cu usurinta din confortul casei. Tot cu ajutorul platformelor online se vor desfasura si interactiunile cu profesorii si grupul international de participanti.
 

3. Sunt apreciate de catre angajatori si universitati

Indiferent de universitatea sau internshipul la care va doriti sa aplicati, un curs online va arata intotdeauna bine în CV.  Ele ajuta la conturarea unei imagini ce denota flexibilitate, adaptabilitate si predispozitie catre digitalizare. Dacă obtineti o diploma online de la o universitate de prestigiu, cu siguranta veti avea un avantaj fata de un candidat cu un CV sau o diploma traditionala.
 

4.Presupun invatare in ritm propriu.

Cand incepeti sa navigati printre cursuri si programe online interesante, veti observa eticheta Self-Paced pe majoritatea acestora. Practic, invatarea are loc intr-un ritm propriu, ceea ce inseamna ca elevii pot incepe sa finalizeze obiectivele in orice moment, iar tutorele de curs poate aranja un program de invatare care sa raspunda nevoilor sale individuale. Acest tip de sistem nu necesita participarea neaparata la sesiuni live; puteti accesa materialele in orice moment al zilei.
 

5. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt reduse.

Cursurile online presupun un cost redus in comparatie cu cele desfasurate in cadrul anumitor tabere in strainatate. Spre exemplu, un curs online pentru pregatire Oxbridge este mult mai avantajos. Despre acesta puteti gasi mai multe detalii aici.
 

De ce este important sa incercati cursuri online de specializare in aceasta perioada?


Este important ca educatia sa ramana prioritara si sa continue, indiferent de circumstantele din exterior. Desi aceasta perioada presupune sa luam pauza de la multe din activitatile noastre zilnice, ne ofera deopotriva posibilitatea sa profitam de timpul petrecut acasa. Daca pana acum a intervenit de fiecare data oboseala, programul incarcat sau alti factori, in prezent, ne putem urmari pasiunile si sa ne atingem obictivele de dezoltare persoanala fara acele piedici.

Toate cursurile online oferite de IntegralEdu le puteti gasi aici.

În prezent, IntegralEdu menține contactul în permanență cu partenerii și depunem eforturi astfel încât toate informațiile primite de către noi să ajungă și la elevii afectați de schimbările actuale. Ne propunem, în perioada care urmează, să stabilim un proces de comunicare continuă și deschisă cu elevii și parinții elevilor din România. Dacă aveți orice fel de întrebări sau nelămuriri vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de email: lzapucioiu@integraledu.ro