Avantajele unei tabere de grup

14 mar. 2016 admin 7416 views
Avantajele unei tabere de grup

Pentru oferta de tabere de grup 2018, va rugam solicitati brosura dedicata, consultantilor IntegralEdu. In perioada 22 - 28 septembrie, in cadrul World Education Fair, puteti beneficia de reduceri de pana la 10% la toate taberele de grup IntegralEdu.

Portofoliul de EduTabere de grup 2018 va fi actualizat curand, si in varianta online, aici. 

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

 

Tabara de limba engleza la Bradfield College (8 - 14 ani) 

Perioada de desfasurare: 4 - 18 iulie - locuri epuizate pentru vara 2017

Bradfield College se bucura de o reputatie solida, plasandu-se in topul scolilor independente din Marea Britanie. Scoala este in apropiere de Reading si la 40 minute vest de Londra, in atmosfera rurala fermecatoare a comitatului Berkshire. Aceasta impresioneaza prin natura superba care o inconjoara, precum si prin conditiile excelente de studiu si sport. Baza scolara se intinde pe o suprafata de 200 acri.

Despre curs

Programul academic se impleteste excelent cu activitatile recreative, indeplinind impreuna aceleasi scopuri, si anume: castigarea increderii si fluentei in utilizarea limbii studiate, dar si dezvoltarea calitatilor personale (independenta, dorinta de a dobandi cunostinte noi). Cele 20 de ore de limba engleza saptamanale se desfasoara intr-o atmosfera destinsa.

 

Detalii aici

 

Tabara de limba engleza la Southsea (9 - 17ani) - 10% reducere*

Perioada de desfasurare: 2 - 16 iulie - locuri epuizate pentru vara 2017

Centrul de limbi straine Southsea este amplasat intr-o filiala a Universitatii Portsmouth, aflata la mai putin de 4 km de centrul orasului Portsmouth. Localizarea imbina avantajele marelui oras si atractiile unei statiuni balneare tipice. Orașul este locul de naștere a scriitorului Charles Dickens.

Despre curs

Cursul de vacanta include 20 de ore de limba engleza pe saptamana. Cursantii pot folosi terenurile de baschet, rugby, fotbal, tenis, precum si sala de sport. Seara, cursantii participa la karaoke, discoteca, diferite jocuri, spectacol de moda.
Se organizeaza excursii de o zi in Londra, Brighton si Oxford. In fi ecare saptamana sunt prevazute doua excursii de o jumatate de zi, in Portsmouth, parcul national The New Forest, muzeul national automobilistic Beaulieu s.a. Optional si contra cost, elevii pot vizita palatal Buckingham, un parc de distractii, London Eye, muzeul Madame Tussauds, Globe Theatre, Tower of London.

*Daca ai mai plecat intr-o tabara cu IntegralEdu, beneficiezi de 10% reducere la tabara de grup de la Southsea daca te inscrii in perioada 24 aprilie - 19 mai! 

Detalii aici

 

Tabara de limba germana la Berlin (10 - 17 ani) 

Perioada de desfasurare: 30 iulie - 12 august - locuri epuizate pentru vara 2017

Tabara se desfasoara pe malul lacului Werbellinsee, scoala fiind inconjurata de padure, intr-o zona protejata intinsa pe mai mult de 100 hectare, in mijlocul naturii. Centrul are propria plaja, sala de sport, terenuri de baschet si volei, sala de cinema si o serie de facilitati sportive si recreative. Cele mai cunoscute atractii ale Berlinului sunt usor accesibile in cadrul excursiilor saptamanale. 

Despre curs

Programul include 20 ore de limba germana/sapt. Cursurile au loc in prima parte a zilei inainte de pranz, iar cursantii sunt incurajati sa exerseze si dupa cursuri limba germana si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare. 

Detalii aici

 

Tabara de limba engleza in Algarve, Portugalia (12 - 18 ani)

Perioada de desfasurare: 4 - 18 iulie - locuri epuizate pentru vara 2017

Scoala se afla in Lagoa, un oras mic cu o populatie de aproximativ 6000 de locuitori, situat in partea de sud a tarii, ce apartine de districtul Faro, centrul administrativ al provinciei Algarve.  Aeroportul international Faro se afla la o distanta de aproximativ 40 de minute, iar cel din Lisabona – la putin peste 2 ore. 

A fost fondata in anul 1972 de catre localnici, in frunte cu sotii Paul si Eva Schelfhout. Scopul lor principal a fost acela de a oferi copiilor din regiune sansa la o educatie de calitate. Cu trecerea timpului, proiectul lor ia avant, iar scoala castiga recunoastere internationala si o reputatie excelenta. Vacantele de limbi straine si mai ales programele academice variate sunt motivul pentru care in momentul de fata aici studiaza elevi din 30 de tari.

Despre curs

Include 20 ore de limba engleza pe saptamana. In program sunt prevazute si lectii despre Europa, care contin teme legate de istorie, arta, tari si popoare, viata de zi cu zi. La sosire, elevii sustin un test pentru determinarea nivelului lingvistic. Profesorii sunt angajati pe tot parcursul anului de International School of the Algarve. Accentul principal nu este pus pe gramatica, ci mai degraba pe consolidarea increderii in utilizare limbii in situatii cotidiene, prin jocuri de rol, lucru in echipa, dramaturgie etc. In acest sens, elevii sunt incurajati sa vorbeasca in limba engleza nu numai la cursuri, ci si in timpul activitatilor extrascolare si excursiilor.

Detalii aici 

 

 


Calatoria intr-un grup se va desfasura astfel:

Grupul de copii este acompaniat pe tot parcursul taberei de un insotitor din Romania care se asigura de buna desfasurare a lucrurilor. Insotitorul locuieste in acelasi campus cu grupul si se bucura impreuna cu acesta de activitatile si de excursiile organizate incluse in programul taberei.

Prezenta insotitorului pe toata durata calatoriei si a taberei le va da copiilor sentimentul de siguranta si va asigura linistea parintilor. La aeroport, insotitorul de grup va avea grija ca toti copiii sa isi recupereze bagajele si se va ocupa de intalnirea cu personalul scolii venit sa ii intampine si sa ii conduca la campusul unde se desfasoara tabara.

Programul din cadrul taberelor este unul foarte variat, menit sa creeze cadrele potrivite pentru experiente unice, in care copiii vor invata lucruri noi si isi vor descoperi pasiuni si abilitati nebanuite pana atunci. Activitatile sportive, creative si recreative vor fi completate de excursii, timp in care vor avea compania unui adult. Calatorind cu un grup, cursantii au posibilitatea sa aleaga si excursii optionale, in afara celor incluse deja in programul taberei, insotitorul avand dreptul sa iasa din campus impreuna cu grupul de copii.

O tabara de grup este optiunea cea mai economica in materie de tabere desfasurate in strainatate, participantii beneficiind de tarife speciale.

Grupele de studiu se formeaza in functie de varsta si de nivelul de cunostinte al cursantilor. Iar pentru ca limba de studiu sa fie intens folosita si la nivel conversational, grupele de studiu vor fi compuse intotdeauna din copii de nationalitati diferite.

La taberele de vara participa copii din intreaga lume iar calatoria intr-o tabara de grup formata din copii romani nu limiteaza socializarea si prieteniile legate cu participantii din afara grupului. Orele de curs si activitatile din timpul dupa-amiezii sunt frecventate de toti copiii din tabara, in acest fel, participantii pot exersa limba straina studiata in timp ce se distreaza pe durata celor doua saptamani de tabara.

 

Pentru elevi: Iti doresti sa calatoresti impreuna cu un grup de prieteni sau colegi din Romania? Contacteaza-ne pe e-mail la adresa alexandra@integraledu.ro, suna-ne la 021/311 05 72 sau viziteaza cel mai apropiat birou IntegralEdu, programand o intalnire in prealabil.

 

Pentru profesori: Profesorii care doresc sa se inscrie pentru o tabara de grup impreuna cu elevii lor, o pot contacta pe Alexandra Piha (Consultant Educational), alexandra@integraledu.ro, la 021/311 05 72 sau se pot adresa celui mai apropiat birou IntegralEdu.

 

 

14 mar. 2016 admin 7416 views
Citeste si