Avantajele unei tabere de grup in strainatate

14 mar. 2016 admin 15878 views
Avantajele unei tabere de grup in strainatate

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

 

 

Perioada de desfasurare: 20 iulie - 3 august 2019

Cursurile sunt concepute sa combine studiul eficient al limbii engleze cu un program bogat de activitati intr-un mediu placut si distractiv. In plus fata de orele de curs, studentii vor avea parte de diverse activitati culturale, sportive si recreative. Seminariile World of Work au scopul de a ii pregati pe studenti cu abilitatile necesare mai tarziu in viata si cariera, precum scrierea unui CV, pregatirea pentru interviuri, sustinerea unei prezentari si crearea unei pagini online. Sesiunile includ seminarii si workshop-uri interactive.

Detalii aici

 

 

 

Perioada de desfasurare: 14 iulie - 28 iulie 2019

Tabara de vara se desfasoara in baza universitatii South Bank, situata pe malul sudic al raului Tamisa, in apropiere de Big Ben si London Dungeon. Statia de metrou este vis-a-vis de cladirea universitatii si asigura accesul rapid spre centrul Londrei. Cursurile se desfasoara in campusul London Road al universitatii, dotat cu sali de clasa moderne, sala de sport si incaperi spatioase pentru recreere.

Despre curs
Cursul prevede 20 de ore de limba engleza pe saptamana si se desfasoara de luni pana vineri in cursul diminetii. Salile de clasa sunt dotate cu proiectoare si acces la internet ceea ce faciliteaza utilizarea materialelor on-line. Se pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 7 - 20 iulie 2019

Centrul lingvistic este situat in una dintre cele mai frumoase regiuni din Germania, Lahn Valley la 120 km nord-est de Frankfurt. Zona are numeroase castele, biserici impresionante, catedrale si ruine din timpurile romane si celtice, oferind astfel multe atractii istorice si culturale. Atmosfera linistita din zona scolii si dotarile de care dispune (sali de clasa spatioase, camere confortabile) ofera cursantilor conditii optime pentru studiu.

Despre curs

Inaintea inceperii cursului, se sustine un test pentru determinarea nivelului de cunostinte, in vederea repartizarii in grupa corespunzatoare. Cursul lingvistic are loc in fiecare dimineata, de luni pana vineri.

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 21 iulie - 4 august 2019

Programul se desfasoara la California State University din Northridge. Campusul are o localizare excelenta si asigura accesul facil spre obiectivele din Los Angeles. In apropiere se gasesc Disneyland, Universal Studios, Grammy Museum si plaja.

Despre curs
Cursul de 20 ore de limba engleza pe saptamana este conceput pentru copii si adolescenti, oferind un echilibru perfect intre activitatile scolare, sport, distractie si excursii.

Detalii aici

 

 

 

Perioada de desfasurare: 16 - 30 iulie 2019

Despre scoala si curs
Scoala se afla in Lagoa - un oras mic situat in partea de sud a tarii care, prin preturi mici, delicii culinare si vinuri locale, plaje superbe si obiective culturale, atrage tot mai multi turisti. Fondata in anul 1972, cu scopul initial de a oferi copiilor din regiune sansa la o educatie de calitate, scoala se bucura in prezent de o recunoastere internationala si o reputatie excelenta. Cursul pune accentul pe consolidarea increderii in utilizarea limbii engleze in situatii cotidiene, prin diverse metode de invatare, cum ar fi jocuri de rol, lucru in echipa si altele asemenea. 

Cazare
Baietii si fetele sunt repartizati in aripi separate ale cladirii. Camerele sunt individuale sau duble, cu lavoar propriu, seif si acces la internet WiFi.

Detalii aici

 

 

Calatoria intr-un grup se va desfasura astfel:

Grupul de copii este acompaniat pe tot parcursul taberei de un insotitor din Romania care se asigura de buna desfasurare a lucrurilor. Insotitorul locuieste in acelasi campus cu grupul si se bucura impreuna cu acesta de activitatile si de excursiile organizate incluse in programul taberei.

Prezenta insotitorului pe toata durata calatoriei si a taberei le va da copiilor sentimentul de siguranta si va asigura linistea parintilor. La aeroport, insotitorul de grup va avea grija ca toti copiii sa isi recupereze bagajele si se va ocupa de intalnirea cu personalul scolii venit sa ii intampine si sa ii conduca la campusul unde se desfasoara tabara.

Programul din cadrul taberelor este unul foarte variat, menit sa creeze cadrele potrivite pentru experiente unice, in care copiii vor invata lucruri noi si isi vor descoperi pasiuni si abilitati nebanuite pana atunci. Activitatile sportive, creative si recreative vor fi completate de excursii, timp in care vor avea compania unui adult. Calatorind cu un grup, cursantii au posibilitatea sa aleaga si excursii optionale, in afara celor incluse deja in programul taberei, insotitorul avand dreptul sa iasa din campus impreuna cu grupul de copii.

O tabara de grup este optiunea cea mai economica in materie de tabere desfasurate in strainatate, participantii beneficiind de tarife speciale.

Grupele de studiu se formeaza in functie de varsta si de nivelul de cunostinte al cursantilor. Iar pentru ca limba de studiu sa fie intens folosita si la nivel conversational, grupele de studiu vor fi compuse intotdeauna din copii de nationalitati diferite.

La taberele de vara participa copii din intreaga lume iar calatoria intr-o tabara de grup formata din copii romani nu limiteaza socializarea si prieteniile legate cu participantii din afara grupului. Orele de curs si activitatile din timpul dupa-amiezii sunt frecventate de toti copiii din tabara, in acest fel, participantii pot exersa limba straina studiata in timp ce se distreaza pe durata celor doua saptamani de tabara.

 

Pentru elevi: Iti doresti sa calatoresti impreuna cu un grup de prieteni sau colegi din Romania? Contacteaza-ne pe e-mail la adresa cristina.iancu@integraledu.ro, suna-ne la 021/311 05 72 sau viziteaza cel mai apropiat birou IntegralEdu, programand o intalnire in prealabil.

 

Pentru profesori: Profesorii care doresc sa se inscrie pentru o tabara de grup impreuna cu elevii lor, o pot contacta pe Cristina Iancu (Consultant Educational), cristina.iancu@integraledu.ro, la 021/311 05 72 sau se pot adresa celui mai apropiat birou IntegralEdu.

 

 

14 mar. 2016 admin 15878 views
Citeste si