Avantajele unei tabere de grup in strainatate

6 sept. 2019 admin 17134 views
Avantajele unei tabere de grup in strainatate

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

 

 

Perioada de desfasurare: 4 - 18 august 2020

Despre oras si scoala
Scoala se afla in Lagoa, un oras mic cu o populatie de aproximativ 6000 de locuitori, situat in partea de sud a tarii, ce apartine de districtul Faro, centrul administrativ al provinciei Algarve. Vacantele de limbi straine si mai ales programele academice variate sunt motivul pentru care in momentul de fata aici studiaza elevi din 30 de tari. Cursantii sunt cazati in campusul scolii. 

Despre cursuri
Include 20 ore de limba engleza pe saptamana. In program sunt prevazute si lectii despre Europa, care contin teme legate de istorie, arta, tari si popoare, viata de zi cu zi. La sosire, elevii sustin un test pentru determinarea nivelului lingvistic. 

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 16 - 29 august 2020

Despre oras si scoala
Oraselul Bad Schussenried este o statiune spa renumita. Centrul de limbi straine este situat intr-un complex modern cu capacitatea de peste 300 de cursanti, fiind cel mai mare centru de limbi straine din Germania, deschis pe durata intregului an. Centrul dispune de sala de sport, perete de catarat, sauna si multe alte facilitati interioare si exterioare pentru activitati artistice, sportive si distractive.

Despre cursuri
Cursul prevede 25 ore de studiu pe saptamana pentru cei cu varste cuprinse intre 10 – 13 ani si 30 de ore de studiu pentru 14 - 17 ani. Predarea se face in grupe mici de 5 – 10 cursanti. In fiecare saptamana, se dau teste in scopul monitorizarii progresului inregistrat de fiecare cursant in parte.

Detalii aici

Perioada de desfasurare: 30 iulie - 12 august 2020

Despre oras si scoala

Reputatia academica a Pitzer College, peisajul si arhitectura unica fac acest campus locul ideal pentru invatarea limbilor straine. Facilitatile moderne includ optiuni de cazare recent inaugurate, ce respecta cele mai inalte standarde de protejare a mediului. Cursantii se vor bucura de o atmosfera distractiva, ce promoveaza activitatile de grup si incurajeaza comunicarea cu studentii din alte tari. Activitatile se desfasoara in campus, asigurand siguranta si confortul tuturor.

Despre cursuri
Inainte de a pleca din tara, studentii vor da un test de aptitudini online. Rezultatul general al testului arata nivelul lor de cunostinte lingvistice si determina aranjarea ulterioara in grupe. Profesorii urmeaza o metodologie interactiva ce faciliteaza invatarea, cu lectii interesante, antrenante si placute.           

Detalii aici

Perioada de desfasurare: 17 iulie - 30 iulie 2020

Despre oras si scoala
Rampo College, cel mai bun colegiu de arte liberale din New Jersey, se axeaza pe obtinerea rezultatelor academic de top, prin invatare interdisciplinara, practica si prin incurajarea comunicarii la nivel international si intercultural. Campusul este inconjurat de 120 de hectare de spatiu verde si ofera multe facilitati sportive moderne si optiuni de cazare. Copiii se vor putea bucura de un mediu distractiv, ce promoveaza activitatile de grup si incurajeaza comunicarea cu studentii din alte tari. Activitatile se desfasoara in campus, asigurand siguranta si confortul tuturor.

Despre cursuri
Inainte de a pleca din tara, studentii vor da un test de aptitudini online. Rezultatul general al testului arata nivelul lor de cunostinte lingvistice si determina aranjarea ulterioara in grupe. Profesorii urmeaza o metodologie interactiva ce faciliteaza invatarea.           

Detalii aici

Perioada de desfasurare: 12 - 26 iulie 2020

Despre scoala
Tabara se desfasoara pe malul lacului Werbellinsee, scoala fiind inconjurata de padure, intr-o zona protejata intinsa pe mai mult de 100 hectare, in mijlocul naturii. Centrul are propria plaja, sala de sport, terenuri de baschet si volei, sala de cinema si o serie de facilitati sportive si recreative. Cele mai cunoscute atractii ale Berlinului sunt usor accesibile in cadrul excursiilor saptamanale.

Despre cursuri
Programul include 20 ore de limba germana/sapt. Cursurile au loc in prima parte a zilei inainte de pranz, iar cursantii sunt incurajati sa exerseze si dupa cursuri limba germana si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare. Optional si contra cost se ofera inca 5 ore/saptamana (70 EUR/2 sapt.)

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 14 - 28 iulie 2020

Despre scoala
Fondata in anul 1553, Bromsgrove este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Marea Britanie. Este situata la aproximativ 30 minute de Birmingham si la mai putin de doua ore de Londra.

Cazare  
Cursanții sunt cazați în trei cămine moderne, aflate în incinta școlii. Cele mai multe camere au 1-2 paturi, însă există și camere cu 3-4 paturi. Majoritatea au baie proprie.

Despre curs
Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari. 

Detalii aici

Perioada de desfasurare: 19 iulie - 2 august 2020

Despre scoala

Cursul se desfasoara in campusul Docklands, parte din University of East London, aflata intr-o zona moderna a Londrei, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. In apropiere, se afla cladiri renumite, cum ar fi: ”Millenium Dome”, Canary Wharf sau Parcul Olimpic. Din campus se deschide o priveliste superba asupra raului Tamisa. Cursurile se desfasoara in sali de clasa moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie.

Despre curs
Cursul prevede 20 ore de limba engleza pe saptamana,  in grupe mici de maximum 15 cursanti. In prima zi de curs, se da un test de limba engleza care cuprinde o parte scrisa si un interviu, in urma caruia se stabileste nivelul fiecarui cursant in parte si este plasat in grupa corespunzatoare. Invatarea se face prin exercitii, iar accentul este pus pe partea de vorbire si ascultare.

Detalii aici

Perioada de desfasurare: 1 - 15 august 2020

Cursurile sunt concepute sa combine studiul eficient al limbii engleze cu un program bogat de activitati intr-un mediu placut si distractiv. In plus fata de orele de curs, studentii vor avea parte de diverse activitati culturale, sportive si recreative. Seminariile World of Work au scopul de a ii pregati pe studenti cu abilitatile necesare mai tarziu in viata si cariera, precum scrierea unui CV, pregatirea pentru interviuri, sustinerea unei prezentari si crearea unei pagini online. Sesiunile includ seminarii si workshop-uri interactive.

Detalii aici

 

 

6 sept. 2019 admin 17134 views
Citeste si