Avantajele unei tabere de grup in strainatate

14 mar. 2016 admin 13567 views
Avantajele unei tabere de grup in strainatate

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

 

Perioada de desfasurare: 7 - 20 iulie 2019

Centrul lingvistic este situat in una dintre cele mai frumoase regiuni din Germania, Lahn Valley la 120 km nord-est de Frankfurt. Zona are numeroase castele, biserici impresionante, catedrale si ruine din timpurile romane si celtice, oferind astfel multe atractii istorice si culturale. Atmosfera linistita din zona scolii si dotarile de care dispune (sali de clasa spatioase, camere confortabile) ofera cursantilor conditii optime pentru studiu.

Despre curs

Inaintea inceperii cursului, se sustine un test pentru determinarea nivelului de cunostinte, in vederea repartizarii in grupa corespunzatoare. Cursul lingvistic are loc in fiecare dimineata, de luni pana vineri.

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 16 - 30 iulie 2019

Oraselul Bromsgrove, din comitatul Worcestershire, are o istorie indelungata si ilustra, fiind pentru prima data mentionat in documentele istorice in secolul al XI-lea. Populatia numara aproximativ 30 000 de locuitori, fiind un mediu prietenos si sigur, adecvat pentru elevii internationali.

Fondata in anul 1553, Bromsgrove este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Marea Britanie. Este situata la aproximativ 30 minute de Birmingham si la mai putin de doua ore de Londra. 

Despre curs

Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari.

Detalii aici 

 

Perioada de desfasurare: 20 iulie - 3 august 2019

Cursurile sunt concepute sa combine studiul eficient al limbii engleze cu un program bogat de activitati intr-un mediu placut si distractiv. In plus fata de orele de curs, studentii vor avea parte de diverse activitati culturale, sportive si recreative. Seminariile World of Work au scopul de a ii pregati pe studenti cu abilitatile necesare mai tarziu in viata si cariera, precum scrierea unui CV, pregatirea pentru interviuri, sustinerea unei prezentari si crearea unei pagini online. Sesiunile includ seminarii si workshop-uri interactive.

Perioada de desfasurare: 17 - 30 iulie 2019

Centrul lingvistic de vara din New York este situat in campusul Colegiului Concordia din Bronxville, la doar 30 de minute de Grand Central Station si de aglomeraĊ£ia din New York City. Aeroporturile JFK, La Guardia si Newark sunt toate la mai putin de o ora cu autocarul sau cu taxiul.

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 21 iulie - 4 august 2019

Programul se desfasoara la California State University din Northridge. Campusul are o localizare excelenta si asigura accesul facil spre obiectivele din Los Angeles. In apropiere se gasesc Disneyland, Universal Studios, Grammy Museum si plaja.

Despre curs

Cursul de 20 ore de limba engleza pe saptamana este conceput pentru copii si adolescenti, oferind un echilibru perfect intre activitatile scolare, sport, distractie si excursii.

Detalii aici

 

Perioada de desfasurare: 28 iulie - 10 august 2019