Avantajele unei tabere de grup

14 mar. 2016 admin 11573 views
Avantajele unei tabere de grup

In fiecare an, sute de copii din lumea intreaga participa la o tabara de limbi straine in strainatate, pentru a se bucura de experiente noi intr-un cadru multicultural si pentru a-si imbogati cunostintele lingvistice. Cat despre prieteniile cu tineri din toate colturile lumii, acestea se vor lega intr-un mod firesc, invariabil. Copiii pot calatori individual sau intr-un grup organizat.

 

Urmatoarele tabere de grup beneficiaza de un discount de 100 GBP/EUR.

 

Tabara de grup in Edinburgh, Scotia (10 - 17 ani) - 1640 GBP

Perioada de desfasurare: 16 - 30 iulie

Fondata in anul 1821 Heriot-Watt University, pune la dispozitie unul dintre cele mai bune si mai moderne campusuri din Edinburgh, intr-o zona frumoasa inconjurata de gradini amenajate.

Despre curs

Programul academic se impleteste cu activitati recreative, avand in vedere aceleasi scopuri, si anume: castigarea increderii si fluentei in utilizarea limbii studiate, dar si dezvoltarea abilitatilor individuale. 

Cursantii beneficiaza de facilitati excelente in campus ce includ sala de sport, cu posibilitatea practicarii sporturilor precum fotbal, baschet, volei, tenis, badminton. De asemenea, exista spatii special amenajate pentru petrecerea timpului liber.  Programul de  activitati include seara scotiana, seara de dans ceilidh, sporturi, workshopuri (arte, confectionare bijuterii, dans, fotografie etc.), seara de film, concursuri de cultura generala, etc.

Detalii aici

 

Tabara de grup in Algarve, Portugalia (12 - 18 ani) - 1900 EUR

Perioada de desfasurare: 17 - 31 iulie 

Scoala se afla in Lagoa, un oras mic cu o populatie de aproximativ 6000 de locuitori, situat in partea de sud a tarii, ce apartine de districtul Faro, centrul administrativ al provinciei Algarve.  Aeroportul international Faro se afla la o distanta de aproximativ 40 de minute, iar cel din Lisabona – la putin peste 2 ore. 

A fost fondata in anul 1972 de catre localnici, in frunte cu sotii Paul si Eva Schelfhout. Scopul lor principal a fost acela de a oferi copiilor din regiune sansa la o educatie de calitate. Cu trecerea timpului, proiectul lor ia avant, iar scoala castiga recunoastere internationala si o reputatie excelenta. Vacantele de limbi straine si mai ales programele academice variate sunt motivul pentru care in momentul de fata aici studiaza elevi din 30 de tari.

Despre curs

Cursul pune accentul pe consolidarea increderii in utilizare limbii engleze in situatii cotidiene, prin diverse metode de invatare, cum ar fi, jocuri de rol, lucru in echipa si altele asemenea.

Detalii aici 

 

Tabara de grup la Bromsgrove School (8 - 13 ani) - 1790 GBP

Perioada de desfasurare: 3 - 17 iulie 

Oraselul Bromsgrove, din comitatul Worcestershire, are o istorie indelungata si ilustra, fiind pentru prima data mentionat in documentele istorice in secolul al XI-lea. Populatia numara aproximativ 30 000 de locuitori, fiind un mediu prietenos si sigur, adecvat pentru elevii internationali.

Fondata in anul 1553, Bromsgrove este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Marea Britanie. Este situata la aproximativ 30 minute de Birmingham si la mai putin de doua ore de Londra. 

Despre curs

Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari.

Detalii aici

 

Tabara de grup in Barcelona, Spania (10 - 17 ani) - 1740 EUR

Perioada de desfasurare: 15 - 28 iulie 

Școala este situata langa parcul Labering-la 20 de minute cu metroul de centrul Barcelonei. Cursantii au la dispozitie gradina, teren de sport, sala de mese, living comun cu televizor, sala de informatica. Elevii au acces la baza sportiva a scolii, iar contracost se oferă antrenamente de tenis sau fotbal. Se organizeaza: seri tematice, cinema, discoteca, plaja, vizitarea obiectivelor culturale, istorice și arhitecturale din Barcelona, inot. Se ofera si alte activitati de interes: teatru, dansuri, flamenco. 

Despre curs

Programul include 20 de ore de limba spaniola pe saptamana.

Detalii aici

 

Tabara de grup in Los Angeles, SUA (10 - 18 ani) - 2890 USD

Perioada de desfasurare: 22 iulie - 5 august 

Programul se desfasoara la California State University din Northridge. Campusul are o localizare excelenta si asigura accesul facil spre obiectivele din Los Angeles. In apropiere se gasesc Disneyland, Universal Studios, Grammy Museum si plaja.

Universitatea dispune de suprafete verzi pentru practicarea diverselor sporturi, baschet, inot.  Seara: jocuri de echipa, jocuri de cunoastere reciproca, seara culturii americane, seara de film, lectii de dans s.a. 

Despre curs

Cursul de 20 ore de limba engleza pe saptamana este conceput pentru copii si adolescenti, oferind un echilibru perfect intre activitatile scolare, sport, distractie si excursii.
 

Detalii aici

 

Calatoria intr-un grup se va desfasura astfel:

Grupul de copii este acompaniat pe tot parcursul taberei de un insotitor din Romania care se asigura de buna desfasurare a lucrurilor. Insotitorul locuieste in acelasi campus cu grupul si se bucura impreuna cu acesta de activitatile si de excursiile organizate incluse in programul taberei.

Prezenta insotitorului pe toata durata calatoriei si a taberei le va da copiilor sentimentul de siguranta si va asigura linistea parintilor. La aeroport, insotitorul de grup va avea grija ca toti copiii sa isi recupereze bagajele si se va ocupa de intalnirea cu personalul scolii venit sa ii intampine si sa ii conduca la campusul unde se desfasoara tabara.

Programul din cadrul taberelor este unul foarte variat, menit sa creeze cadrele potrivite pentru experiente unice, in care copiii vor invata lucruri noi si isi vor descoperi pasiuni si abilitati nebanuite pana atunci. Activitatile sportive, creative si recreative vor fi completate de excursii, timp in care vor avea compania unui adult. Calatorind cu un grup, cursantii au posibilitatea sa aleaga si excursii optionale, in afara celor incluse deja in programul taberei, insotitorul avand dreptul sa iasa din campus impreuna cu grupul de copii.

O tabara de grup este optiunea cea mai economica in materie de tabere desfasurate in strainatate, participantii beneficiind de tarife speciale.

Grupele de studiu se formeaza in functie de varsta si de nivelul de cunostinte al cursantilor. Iar pentru ca limba de studiu sa fie intens folosita si la nivel conversational, grupele de studiu vor fi compuse intotdeauna din copii de nationalitati diferite.

La taberele de vara participa copii din intreaga lume iar calatoria intr-o tabara de grup formata din copii romani nu limiteaza socializarea si prieteniile legate cu participantii din afara grupului. Orele de curs si activitatile din timpul dupa-amiezii sunt frecventate de toti copiii din tabara, in acest fel, participantii pot exersa limba straina studiata in timp ce se distreaza pe durata celor doua saptamani de tabara.

 

Pentru elevi: Iti doresti sa calatoresti impreuna cu un grup de prieteni sau colegi din Romania? Contacteaza-ne pe e-mail la adresa cristina.iancu@integraledu.ro, suna-ne la 021/311 05 72 sau viziteaza cel mai apropiat birou IntegralEdu, programand o intalnire in prealabil.

 

Pentru profesori: Profesorii care doresc sa se inscrie pentru o tabara de grup impreuna cu elevii lor, o pot contacta pe Cristina Iancu (Consultant Educational), cristina.iancu@integraledu.ro, la 021/311 05 72 sau se pot adresa celui mai apropiat birou IntegralEdu.

 

 

14 mar. 2016 admin 11573 views
Citeste si