Alexandru Binig, tabara Leysin - Belvedere Hotel

Alexandru Binig, tabara Leysin - Belvedere Hotel

Pentru inceput, am optat ca limba de studiu sa fie limba franceza, pe care o studiam dimineata. Am fost repartizati la clase in functie de nivelul nostru de cunostinte. Chiar daca aveam parte de joculete precum Kahoot si vorbeam doar in franceza in timpul cursurilor, consider ca mi-am dat drumul la vorbit de-abia in a doua saptamana.

Dupa-amiaza, aveai optiunea de-ati alege activitati de dezvoltare personala. Eu am ales Leadership Course in prima saptamana, iar in a doua Adrenaline Rush. Prima activitate trebuie sa marturisesc ca a fost o provocare din toate punctele de vedere, in special in ultimele două zile, in timp ce a doua iti pune mintea la contributie intr-un mod armonios cu ceilalti din grupa, creand o legatura foarte frumoasa de prietenie.

Un punct forte al taberei a reprezentat schimbul cultural pe care l-am avut cu ceilalti studenți din campus. Un dezavantaj a fost programul un pic haotic cand a fost vorba sa fie aplicat de stafful nostru. Ca o ultimă remarca, asta pentru cei care doresc sa se inscrie in aceasta tabara, media de varsta si majoritatea activitatilor se axeaza pe persoane avand varsta de 14- 15 ani.