ES South Bank (4).jpg LOGO mic.jpg

Tabara la South Bank

Varsta: 13 - 21 ani

Limba straina: engleza

Tara: Marea Britanie

Tipuri de programe: Recreativ

Cazare: campus

Cursuri: 20 ore / sapt.

Perioada: 26 iunie - 14 august 2022

Nivel de studiu: A1 - C2

Despre scoala
Tabara de vara se desfasoara in baza universitatii South Bank, situata pe malul sudic al raului Tamisa, in apropiere de Big Ben si Parlament. Statia de metrou este din apropiere asigura accesul rapid spre centrul Londrei. Cursurile se desfasoara in campusul London Road al universitatii, dotat cu sali de clasa moderne, sala de sport si incaperi spatioase pentru recreere.

Cazare
Cursantii sunt cazati in campusul modern Mc Laren House, aflat la 3 minute de mers pe jos de universitate. Intr-un apartament cu bucatarie comuna sunt unite 5 - 8 camere individuale, cu baie. Campusul este printre cele mai noi din Londra si dispune de o curte mica si camere comune cu televizor la fiecare etaj. Cursantii pot folosi masinile de spalat in schimbul unei taxe modice pentru spalare si uscare. Se ofera acces la internet Wi-Fi.

Sport si timp liber
Pentru desfasurarea activitatilor sportive se folosesc sala de sport a universitatii si parcurile din imprejurimile acesteia. Cursantii pot practica fotbal, volei, baschet, badminton si pot participa la competitii sportive. In fiecare seara, se organizeaza program de divertisment in campus.

Excursii
Excursiile de o jumatate de zi in Londra includ vizitarea obiectivelor turistice pentru care se ofera card de transport. Ca exemplu: St.Paul’s Cathedral si British Museum; contra cost se ofera vizite la Madame Tussauds si London Eye. Sambata, excursiile de o zi au ca destinatie orasele Brighton, Oxford sau Cambridge.

Programe de studiu vezi tot »

Despre curs

Instruirea este împărțită în 20 h de engleză pe săptămână. Se discută subiecte interesante din viața de zi cu zi și se lucrează
cele patru componente ale limbii - citit, scris, ascultat și vorbit. Elevii din ambele grupe de vârstă urmează un program diferit.

Despre curs

Instruirea este împărțită în 20 h de engleză pe săptămână. Se discută subiecte interesante din viața de zi cu zi și se lucrează
cele patru componente ale limbii - citit, scris, ascultat și vorbit. Elevii din ambele grupe de vârstă urmează un program diferit.

Varsta: 13 -17, 18-21 ani
Cazare: hostel
Studiu: 20 ore / sapt.
Sosire / Plecare: duminica / duminica
Perioada: 26 iunie - 14 august 2022 
Durata: 2 - 7 sapt.
Grupe: max. 15 cursanti


Taxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (pranz cald in timpul saptamanii si la pachet in weekend)
 • 20 ore de limba engleza / sapt.
 • Test pentru determinarea nivelului de limba
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • 1 excursie de o zi / sapt
 • 4 excursii de o jumatate de zi la Londra / sapt
 • Program sportiv si de divertisment
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Transfer de la / pana la aeroportul Heathrow si Gatwick


Date de incepere:
In fiecare duminica incepand cu 26 iun., avand in vedere sfarsitul taberei pe 14 aug.


Taxe in lire sterline:

2 sapt.

3 sapt.

4 sapt.

£ 2076

£ 3006

£ 3936


Depozit de daune: £ 30 (se plateste la sosire si se ramburseaza la sfarsitul cursului, daca nu sunt daune)

Supliment transfer Gatwick: £ 44

Photo Gallery

ES South Bank (4).jpg ES South Bank (1).jpg ES South Bank (10).jpg ES South Bank (11).jpg ES South Bank (12).jpg ES South Bank (2).jpg ES South Bank (3).jpg ES South Bank (5).jpg ES South Bank (6).jpg ES South Bank (7).jpg ES South Bank (8).jpg ES South Bank (9).jpg

Video Gallery