Tabara de grup la University College Dublin (0).jpg Logo_mic.jpeg

Tabara de grup la University College Dublin

Varsta: 13 – 17 ani

Limba straina: Engleza

Tara: Irlanda

Tipuri de programe: Recreativ

Cazare: campus

Cursuri: 20 ore / saptamana

Perioada: 15 iunie - 18 august 2019

Nivel de studiu: A1 - C2

Promotii: Reducere de €110 (pentru un grup de minim 10 cursanti)

 

Irlanda este o tara relativ mica, cu o populatie de aproximativ 4 milioane de locuitori, care se mandreste cu bogatul sau patrimoniu istoric si cultural si in special cu scriitorii si dramaturgii cunoscuti in intreaga lume. Capitala Dublin este unul din cele mai frumoase si pline de viata orase din Europa, beneficiind de o imbinare extraordinara a arhitecturii traditionale a muzeelor cu cea moderna a magazinelor si restaurantelor. Marea si muntele sunt la numai o ora distanta cu transportul in comun de centrul orasului. Teatrele si salile de concert din Dublin sunt bine cunoscute de catre iubitorii artei scenice si pot satisface gusturi variate.

Despre oras si scoala
Cursul se desfasoara in campusul modern al Colegiului Universitar Dublin, care a fost fondat in anul 1854 si a avut un rol important in dezvoltarea Irlandei, gratie activitatii stiintifice si legaturilor sale internationale.

Cazare
Cursantii sunt cazati in campusul universitatii, in camere individuale cu baie. Fiecare sase dormitoare sunt unite intr-un apartament cu bucatarie si camera de zi.

Sport si timp liber
Cursantii folosesc baza sportiva a scolii, care include: bazin de inot, 5 terenuri de tenis, sala de sport cu terenuri de volei, baschet, hochei, fotbal, rugby si alte jocuri de echipa. Seara se organizeaza program de karaoke, discoteca, spectacolul tinerelor talente si seara irlandeza.

Excursii
Pentru ca toti cursantii sa cunoasca cat mai bine cultura si traditiile din Dublin, programul include vizitarea celebrei fabrici de bere Guinness, unde acestia se familiarizeaza cu procesul de producere a berii si primesc suveniruri. In timpul saptamanii, se organizeaza excursii de o jumatate de zi la celelalte obiective din oras.

Programe de studiu vezi tot »

Despre curs
Include 20 de ore de studiu pe saptamana, repartizate intr-o zi dimineata, in urmatoarea zi seara. O data pe saptamana se tine workshopul cu tema World of Work. Elevii participa la proiectele ATC On-Campus care le stimuleaza creativitatea. Activitatile variaza de la scrierea si interpretarea pieselor si a muzicii la crearea de jocuri reale si continut online.

Galerie media vezi tot »

Despre curs
Include 20 de ore de studiu pe saptamana, repartizate intr-o zi dimineata, in urmatoarea zi seara. O data pe saptamana se tine workshopul cu tema World of Work. Elevii participa la proiectele ATC On-Campus care le stimuleaza creativitatea. Activitatile variaza de la scrierea si interpretarea pieselor si a muzicii la crearea de jocuri reale si continut online.

 

Varsta: 13 - 17 ani
Cazare: campus
Studiu: 20 ore / sapt.
Sosire / Plecare: sambata / sambata sau duminica / duminica
Perioada: 15 iunie - 18 august 2019
Durata: 2 - 9 sapt.
Grupe: max. 15 cursanti

 

Taxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa (pranz cald)
 • 20 ore de limba engleza / sapt.
 • Test pentru determinarea nivelului de limba
 • World of Work: 3 ore de vocabular
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • 2 excursii de o zi / sapt., taxe de intrare incluse
 • 1 excursie in weekend, taxe de intrare incluse
 • Program sportiv si de divertisment
 • Monitorizarea permanenta a elevilor
 • Numar de telefon de urgenta 24 / 7
 • Transfer de la / pana la aeroportul Dublin

 

Date de incepere:
in fiecare sambata sau duminica, incepand cu 15 iun., avand in vedere finalul cursului pe 18 aug.

Sarbatori nationale (nu se tin cursuri): 5 aug.

Taxe in euro:

2 sapt.

3 sapt.

4 sapt.

sapt. ad.

€ 2190

€ 3160

€ 4130

€ 970

 

Depozit de daune: € 50 (se achita la sosire si se ramburseaza la plecare, daca nu au existat daune)

Photo Gallery

Tabara de grup la University College Dublin (0).jpg Tabara de grup la University College Dublin (1).jpg Tabara de grup la University College Dublin (2).jpg Tabara de grup la University College Dublin (3).jpg Tabara de grup la University College Dublin (4).jpg Tabara de grup la University College Dublin (5).jpg Tabara de grup la University College Dublin (6).jpg Tabara de grup la University College Dublin (7).jpg Tabara de grup la University College Dublin (8).jpg Tabara de grup la University College Dublin (9).jpg Tabara de grup la University College Dublin (10).jpg Tabara de grup la University College Dublin (11).jpg Tabara de grup la University College Dublin (12).jpg Tabara de grup la University College Dublin (13).jpg Tabara de grup la University College Dublin (14).jpg Tabara de grup la University College Dublin (15).jpg Tabara de grup la University College Dublin (16).jpg Tabara de grup la University College Dublin (17).jpg Tabara de grup la University College Dublin (18).jpg Tabara de grup la University College Dublin (19).jpg Tabara de grup la University College Dublin (20).jpg Tabara de grup la University College Dublin (21).jpg Tabara de grup la University College Dublin (22).jpg

Video Gallery