Tabara de grup la Concordia College, New York (0).jpg Logo_mic.jpeg

Tabara de grup la Concordia College, New York

Varsta: 12 - 17 ani

Limba straina: Engleza

Tara: SUA

Tipuri de programe: Recreativ

Cazare: campus

Cursuri: 20 ore / saptamana

Perioada: 17 - 30 iulie 2019

Nivel de studiu: A1 - C2

Despre scoala

Centrul lingvistic de vara din New York este situat in campusul Colegiului Concordia din Bronxville, la doar 30 de minute de Grand Central Station si de aglomeratia din New York City. Aeroporturile JFK, La Guardia si Newark sunt toate la mai putin de o ora cu autocarul sau cu taxiul.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere duble, baile moderne fiind impartite intre 7 studenti. Pe fiecare etaj sunt zone comune de relaxare si socializare pentru studenti. Cazarea se face separat pentru fete si baieti.

Sport, timp liber si excursii

Activitatile tipice de dupa-masa si seara se desfasoara de-a lungul intregii saptamani, majoritatea in campus, printre care fotbal american, baschet, baseball, bingo, jocuri de cazino, arts & crafts, dans, disco, dodgeball, karaoke, vizite la mall, mini-olimpiade, concurs de talente, tenis si volei. Campusul pune la dispozitie un teren de baschet acoperit, o sala de sport multifunctionala si un teren de volei. Printre atractiile alese pentru excursiile de o zi se numara Statuia Libertatii, Central Park, Times Square, Empire State Building, Broadway, Muzeul Metropolitan de Arta, Greenwich Village, Coney Island si Luna Park, Muzeul de Istorie a Naturii si Brooklyn Bridge.

Programe de studiu vezi tot »

Despre curs
Cursul include 20 de ore de limba engleza pe saptamana. Programul imbina orele de curs cu vizitarea superbului oras New York.

 

Galerie media vezi tot »

Despre curs
Cursul include 20 de ore de limba engleza pe saptamana. Programul imbina orele de curs cu vizitarea superbului oras New York.

 

Varsta: 12 - 17 ani
Cazare: campus
Curs: 20 ore / saptamana
Perioada: 17 - 30 iulie 2019
Durata: 2 saptamani

Taxa in USD: 2950 USD (valabila pentru un grup de minim 10 participanti)

Taxa include:

 • Cazare in campus
 • Pensiune completa
 • 20 ore de limba engleza pe saptamana
 • Test pentru determinarea nivelului lingvistic
 • Materiale de studiu
 • Certificat de absolvire a cursului
 • Acces la internet si Wi-Fi
 • Program sportiv si de divertisment in fiecare dupa-amiaza si seara
 • Trei excursii de o zi pe saptamana
 • Monitorizare permanenta a cursantilor
 • Transfer de la / pana la aeroportul Newark, JFK International sau la Guardia
 • Insotitor de grup din Romania

Taxe suplimentare:

Bilet de avion: in jur de 1000 EUR (in functie de tarifele companiei aeriene la momentul rezervarii)

Asigurare medicala: 98 RON

Photo Gallery

Tabara de grup la Concordia College, New York (0).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (1).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (2).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (3).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (4).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (5).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (6).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (7).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (8).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (9).jpg Tabara de grup la Concordia College, New York (10).jpg

Video Gallery