Tabara de grup la Bromsgrove School (0).jpeg LOGO mic.jpg

Tabara de grup la Bromsgrove School

Varsta: 8 - 12

Limba straina: Engleza

Tara: Marea Britanie

Tipuri de programe: Recreativ

Cazare: campus

Cursuri: 20 ore / saptamana

Perioada: 16 - 30 iulie 2019

Nivel de studiu: A1 - C2

Despre oras
Oraselul Bromsgrove, mentionat in cronicile Marii Britanii inca din secolul al XI-lea, cu aproximativ 30.000 de locuitori, este faimos pentru breasla care a construit portile palatului Buckingham.

Despre scoala
Fondata in anul 1553, Bromsgrove este una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Marea Britanie. Este situata la aproximativ 30 minute de Birmingham si la mai putin de doua ore de Londra. Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari.

Cazare 
Cursantii sunt cazati in trei camine moderne, aflate in incinta scolii. Cele mai multe camere au 1-2 paturi, insa exista si camere cu 3-4 paturi. Majoritatea au baie proprie.

Sport si timp liber
Bromsgrove pune la dispozitie o baza sportiva moderna, ce include: sala de sport, bazin de inot incalzit, terenuri de fotbal, hochei, tenis si squash, studio de dans, suprafete verzi. in fiecare zi, elevii pot alege cate doua activitati, dintre: arta, gastronomie, baschet, dodgeball, fotbal, dansuri, badminton, inot, stiinte, tenis, sarit pe trambulina, volei. Activitatile prevazute seara includ: spectacolul talentelor, seara de film, discoteca, jocuri de echipa, sport, bingo. Optional si contra cost, seara, cursantii pot merge la cinema sau bowling.

Excursii
Se organizeaza excursii de o zi in Oxford, Londra, Warwick si Stratford-upon-Avon, Drayton Manor Theme Park, Bath, Black Country Living Museum. Optional si contra cost, cursantii pot merge intr-o excursie de shopping de jumatate de zi in Birmingham, la Bullring. 

Programe de studiu vezi tot »

Despre curs
Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari.
 

 

Galerie media vezi tot »

Despre curs
Cursul include 20 de ore de limba engleza/saptamana; sunt exersate toate competentele lingvistice si se sustin prezentari.
 

 

Varsta: 8 – 12 ani
Cazare: campus
Studiu: 20 ore / saptamana
Durata: 2 saptamani
Perioada: 16 - 30 iulie 2019

Taxa in lire sterline: 1815 GBP (pentru un grup de minim 10 cursanti)

Таxa include:

 • cazare in campus
 • pensiune completa
 • 20 ore de limba engleza/saptamana
 • test de determinare a nivelului lingvistic
 • materiale de studiu
 • certificat de absolvire
 • 2 excursii de o zi pe saptamana
 • program sportiv si de divertisment in fiecare zi
 • acces la calculatoare cu internet si Wi-Fi
 • servicii de spalatorie
 • telefon 24/24 in caz de urgente
 • asigurare medicala si de calatorie
 • transfer de la/pana la aeroportul Heathrow sau Birmingham intre orele 8.00 – 18.00
 • insotitor de grup din Romania

 

Taxe suplimentare:

 • Bilet de avion - in jur de 350 EUR (in funcţie de tarifele companiei aeriene la momentul rezervarii)
 • Asigurare medicala - 89 RON

Photo Gallery

Tabara de grup la Bromsgrove School (0).jpeg Tabara de grup la Bromsgrove School (1).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (2).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (3).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (4).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (5).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (6).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (7).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (8).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (9).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (10).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (11).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (12).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (13).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (14).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (15).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (16).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (17).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (18).JPG Tabara de grup la Bromsgrove School (19).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (20).jpg Tabara de grup la Bromsgrove School (21).jpg

Video Gallery