Topaz Hotel Profile.jpg logo.jpeg

Tabara de grup in Malta

Varsta: 11-18

Limba straina: Engleza

Tara: Malta

Tipuri de programe: Recreativ

Cazare: Hotel

Cursuri: 15

Perioada: 15 august- 29 august 2021

Nivel de studiu:

Malta este un arhipeleag din centrul Mediteranei, cunoscut pentru siturile istorice, legate de o succesiune de conducatori inclusiv britanici. Asadar, Malta fiind fosta colonie britanica a avut intotdeauna o natura bilingva, iar invatarea limbilor straine este un punct forte aici. Este o destinatie populara pentru studiul limbii Engleze, care a atras peste 80.000 de studenti in anul 2012.

Malta este unul dintre cele mai insorite locuri de studiu beneficiind de o clima blanda tot anul.

Descrierea zonei 
Hotelul Topaz este situat intr-o localitate din nordul Maltei, St. Paul's Bay. Hotelul se află la cativa pasi de numeroase atractii, printre care: promenada de la malul marii, mai multe magazine, restaurante, cinema, parc acvatic, acvariu, statia centrală de autobuz si multe altele.


Descrierea hotelului
Hotelul ofera multe oportunitati unice de agrement, cum ar fi piscina in aer liber, piscina interioara si sala de jocuri. Facilitatile din fiecare camera includ aer conditionat, TV prin satelit, WI-FI, facilitati de calcat si seif.

Hotelul dispune de o zona mare de lounge, zona IT, piscina exterioara / interioara, seif in camera. Pentru mai multa securitate si pentru a oferi asistenta, personalul administrativ al taberei va locui la hotel.


Drumul catre scoala
Elevii sunt transportati la scoala si activitati printr-un serviciu privat de autobuz, durata calatoriei: cca. 25 de minute.


Tipul camerei:
Cursantii sunt cazati in camere duble cu baie proprie. Camere single sunt disponibile la cerere, la un cost aditional (in functie de disponibilitate).

Se ofera pensiune completa: mic dejun, pranz cald / ambalat si cina.


 

Cazare

Hotel

Programe de studiu vezi tot »

Despre cursuri
Cursul prevede 15 ore de studiu al limbii engleze pe saptamana. Cursantii sunt testati la sosire pentru determinarea nivelului lingvistic.

Model orar:

Despre cursuri
Cursul prevede 15 ore de studiu al limbii engleze pe saptamana. Cursantii sunt testati la sosire pentru determinarea nivelului lingvistic.

Model orar:

1700 EUR, pentru grup de 10 persoane (cu insotitor). 

Photo Gallery

Topaz Hotel Profile.jpg

Video Gallery