Algarve (1).jpg LOGO INTEGRAL.jpg

Tabara de Grup in Algarve, Portugalia

Varsta: 12-18

Limba straina: Engleza

Tara: Portugalia

Tipuri de programe: Recreativ, Academic

Cazare:

Cursuri: 24 ore/saptamana

Perioada: 3-17 iulie

Nivel de studiu: A2-C2

Despre oras 
Scoala se afla in Lagoa- un oras mic situat in partea de sud a tarii care, prin preturi mici, delicii culinare si vinuri locale, plaje superbe si obiective culturale, atrage tot mai mulți turisti. 
 

Despre scoala si curs 
Fondata in anul 1972 cu scopul initial de a oferi copiilor din regiune sansa la o educatie de calitate, scoala se bucura in prezent de o recunoastere internationala si o reputatie excelenta. Cursul pune accentul pe consolidarea increderii in utilizare limbii engleze in situatii cotidiene, prin diverse metode de invatare, cum ar fi, jocuri de rol, lucru in echipa si altele asemenea.
 

Cazare 
Baietii si fetele sunt repartizati in aripi separate ale cladirii. Camerele sunt individuale sau duble, cu lavoar propriu, seif si acces la internet WiFi.
 

Sport, timp liber si excursii: Centrul sportiv ofera posibilitatea de a practica sporturi precum fotbal, patinaj viteza, snooker, pentru a enumera doar cateva. Activitatile extrascolare organizate includ program de discoteca, barbecue, karaoke, filme, spectacolul tinerelor talente, cautare de comori etc. In fiecare duminica se desfasoara excursii de o zi. Destinatiile posibile sunt Silves Castle, Water Park, Medieval Fair, Sea Life Park.

 

Programe de studiu vezi tot »

Despre curs

Cursul pune accentul pe consolidarea increderii in utilizare limbii engleze in situatii cotidiene, prin diverse metode de invatare, cum ar fi, jocuri de rol, lucru in echipa si altele asemenea.

 

 

Galerie media vezi tot »

Despre curs

Cursul pune accentul pe consolidarea increderii in utilizare limbii engleze in situatii cotidiene, prin diverse metode de invatare, cum ar fi, jocuri de rol, lucru in echipa si altele asemenea.

 

 

Varsta: 12 - 18 ani
Cazare: campus
Curs: 24 ore de studiu/sapt.
Perioada: 3 iulie – 17 iulie
Durata: 2 saptamani
Nivel: А2 – C2

 

Taxa include:

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa (pranz cald)
  • 24 ore de limba engleza pe saptamana
  • Test, materiale de studiu, certificate
  • Utilizarea bazei scolare
  • 1 excursie de o zi si excursii de o jumatate de zi in fiecare saptamana
  • Activitati organizate
  • Transfer de la/pana la aeroportul Faro sau Lisabona intre orele 10 – 18, in zilele prevazute
  • Telefon 24/24 in caz de urgente
  • Insotitor de grup din Romania

Taxa in euro: € 1900

(Taxa este valabila pentru un grup de minim 10 participanti)

Taxe suplimentare:

Bilet de avion: in jur de 350 EUR (in functie de tarifele companiei aeriene la momentul rezervarii)

Asigurare medicala: 89 RON

 

Photo Gallery

Algarve (1).jpg Algarve (2).jpg Algarve (3).jpg Algarve (4).jpg Algarve (6).jpg Algarve (5).jpg Algarve (7).jpg Algarve (8).jpg Algarve (9).jpg Algarve (10).jpg Algarve (11).jpg Algarve (12).jpg Algarve (13).jpg Algarve (14).jpg Algarve (15).jpg Algarve (16).jpg Algarve (17).jpg Algarve (18).jpg Algarve (19).jpg Algarve (20).jpg Algarve (21).jpg Algarve (22).jpg Algarve (23).jpg Algarve (24).jpg Algarve (27).jpg

Video Gallery