HIM_Exterior.jpg LOGO mic.jpg

Tabara la Hotel Institute Montreux

Varsta: 16 - 20

Limba straina: engleza

Tara: Elvetia

Tipuri de programe: Tematic / Vocational

Cazare: campus

Cursuri: in functie de programul ales

Perioada: 5 iulie – 15 august 2020

Nivel de studiu: B1 - C2

Despre scoala

Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Cazare

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Excursii si vizite educative

  • Crama de vinuri
  • Fabrica de branza
  • Fabrica de ciocolata
  • Oportunitatea de a explora muntii si lacurile Elvetiei

Programe de studiu vezi tot »

Despre cursuri

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:
Limba engleza si pregatire IELTS - In timpul cursului, toate aspectele limbajului sunt exersate – vorbirea, citirea, scrierea, ascultarea. Programul include si ore in care se studiaza formatul examenului IELTS.
Curs introductiv in managementul hotelier - Se studiaza subiecte precum: Introducere in lumea ospitalitatii; Bauturi din intreaga lume - cursantii invata nu numai regulile si restrictiile pentru lucrul cu diferite tipuri de bauturi, dar, de asemenea, obtin mai multe cunostinte despre tipurile de alcool, cum ar fi originea, productia si altele ; Culturi si obiceiuri ale lumii; Arta pregatirii cinei – servirea mancarii si bauturilor, studierea comportamentului clientilor; Seminare culinare – o combinatie de demonstratii culinare si lectii practice; Comunicarea in industria hoteliera
Leadership - Se urmareste perfectionarea abilitatilor de leadership in cadrul unei echipe internationale, stilul de comunicare si participarea la activitati. Studentii primesc sfaturi de la profesori cu privire la dezvoltarea unor afaceri de succes.
Lumea hotelurilor si a evenimentelor - Studentii aprofundeaza concepte legate de crearea unei afaceri hoteliere de succes. Printre subiectele abordate se numara: crearea unei atmosfere placute pentru clienti, organizarea interna a responsabilitatilor personalului hotelului; alegerea corecta a personalului; organizarea a diferite tipuri de evenimente; prezentarea produsului final clientului.
Curs introductiv in artele culinare - Cursul este special conceput pentru studentii cu un interes in domeniul culinar. Se studiaza subiecte precum: introducerea in gatitul clasic; introducere in design-ul meniului; organizarea si conducerea unui restaurant; mancare din intreaga lume, din Asia pana in America; studierea fabricilor de ciocolata, dulciuri si deserturi. Se dezvolta abilitatile de leadership si se lucreaza in echipa. De asemenea, studentii vor putea participa la master class-uri pe teme precum branza si ciocolata elvetiana.

Galerie media vezi tot »

Despre cursuri

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:
Limba engleza si pregatire IELTS - In timpul cursului, toate aspectele limbajului sunt exersate – vorbirea, citirea, scrierea, ascultarea. Programul include si ore in care se studiaza formatul examenului IELTS.
Curs introductiv in managementul hotelier - Se studiaza subiecte precum: Introducere in lumea ospitalitatii; Bauturi din intreaga lume - cursantii invata nu numai regulile si restrictiile pentru lucrul cu diferite tipuri de bauturi, dar, de asemenea, obtin mai multe cunostinte despre tipurile de alcool, cum ar fi originea, productia si altele ; Culturi si obiceiuri ale lumii; Arta pregatirii cinei – servirea mancarii si bauturilor, studierea comportamentului clientilor; Seminare culinare – o combinatie de demonstratii culinare si lectii practice; Comunicarea in industria hoteliera
Leadership - Se urmareste perfectionarea abilitatilor de leadership in cadrul unei echipe internationale, stilul de comunicare si participarea la activitati. Studentii primesc sfaturi de la profesori cu privire la dezvoltarea unor afaceri de succes.
Lumea hotelurilor si a evenimentelor - Studentii aprofundeaza concepte legate de crearea unei afaceri hoteliere de succes. Printre subiectele abordate se numara: crearea unei atmosfere placute pentru clienti, organizarea interna a responsabilitatilor personalului hotelului; alegerea corecta a personalului; organizarea a diferite tipuri de evenimente; prezentarea produsului final clientului.
Curs introductiv in artele culinare - Cursul este special conceput pentru studentii cu un interes in domeniul culinar. Se studiaza subiecte precum: introducerea in gatitul clasic; introducere in design-ul meniului; organizarea si conducerea unui restaurant; mancare din intreaga lume, din Asia pana in America; studierea fabricilor de ciocolata, dulciuri si deserturi. Se dezvolta abilitatile de leadership si se lucreaza in echipa. De asemenea, studentii vor putea participa la master class-uri pe teme precum branza si ciocolata elvetiana.
Antreprenoriat - Programul este conceput pentru studentii cu un interes in crearea de noi afaceri si dezvoltarea unei afaceri deja existente. Sunt luate in considerare diverse idei economice, financiare si de afaceri, strategii si practici.

 

 

Varsta: 16 - 20 ani

Cazare: campus

Studiu: in functie de programul ales

Sosire / Plecare: duminica - sambata

Perioada: 5 iulie – 15 august 2020

Durata:  1 – 6 săpt.

Grupe: 15 - 20 cursanti

 

Taxa include:

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
  • Cursuri
  • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
  • Excursii si vizite educative
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7

 

Date de incepere:

Engleza si IELTS: 5, 12, 19, 26 iulie; 2, 9 august
Curs introductiv in managementul hotelier: 5, 12, 19, 26 iulie; 2, august
Curs introductiv in arta culinara: 12, 19, 26 iulie; 2, august
Antreprenoriat: 5, 19, iulie; 2, august
Leadership: 12, 26 iulie; 9 august
Lumea hotelurilor si evenimentelor:12, 19, 26 iulie; 2, 9 august

Taxe in CHF:

1 sapt. Introducere in arta culinara  1800 CHF
2 sapt.  Introducere in industria hoteliera 3600 CHF
3 sapt. Curs combinat  5200 CHF
sapt. adit.   1600 CHF

Depozit de inscriere: 110 CHF (se achita la momentul efectuarii platii finale)

*Plata finala trebuie facuta in 30 de zile de la confirmarea cursului

Taxe suplimentare:

  • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva: 175 CHF/ directie

Photo Gallery

HIM_Exterior.jpg HIM_Reception.jpg HIM_Room & Students.jpg HIM13 088-Edit.jpg HIM13 100-Edit.jpg HIM13 226.jpg HIM13 517-Edit.jpg HIM13 734-Edit.jpg HIM13 797-Edit.jpg HIM13 857-Edit.jpg nunoacacio_20140824_153707_2312_DSC_2312.jpg

Video Gallery