HIM_Exterior.jpg LOGO mic.jpg

Tabara la Hotel Institute Montreux

Varsta: 16 - 20

Limba straina: engleza

Tara: Elvetia

Tipuri de programe: Tematic / Vocational

Cazare: campus

Cursuri: in functie de programul ales

Perioada: introducere in industria hoteliera: 7 iulie - 17 august 2019 introducere in arta culinara: 14 iulie - 17 august 2019

Nivel de studiu: B1 - C2

Despre scoala

Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Cazare

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Excursii si vizite educative

Crama de vinuri; Fabrica de branza Fabrica de ciocolata; Oportunitatea de a explora muntii si lacurile Elvetiei.

Programe de studiu vezi tot »

Despre cursuri

Programul celor doua cursuri include seminarii practice, lectii in clasa, vizite educative si excursii culturale:

 

Introducere in industria hoteliera (2 sapt.): in prima saptamana a cursului, elevii studiaza diferite materii, cum ar fi:

a. Introducere in universul hotelier;

b. Bauturi din intreaga lume - cursantii invata regulile si restrictiile pentru lucrul cu diferite tipuri de bauturi si, de asemenea, acumuleaza mai multe cunostinte despre tipurile de alcool, provenienta, productie etc;

c. Culturi si obiceiuri din intreaga lume;

d. Arta de a servi cina - servirea mancarii si a bauturii, precum si studierea comportamentului clientilor;

e. Workshop-uri in domeniul artei culinare - o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor;

f. Abilitati de comunicare in lumea hoteliera. In a doua saptamana este aleasa o specializare, in functie de interesele cursantilor:

g. Leadership - capacitatea de a conduce o echipa internationala, stilul de comunicare, participarea la activitati de dezvoltare a abilitatilor de lider;

h. Universul hotelier - crearea unei atitudini pozitive in randul clientilor, organizarea interna si obligatiile personalului in hotel, ceea ce clientul vede ca produs final;

i. Organizare de evenimente - planificare creativa, dezvoltarea unui plan de organizare.

 

Introducere in arta culinara (1 sapt.)

a. Introducere in arta culinara clasica - o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor;

b. Introducere in designul meniului - pregatirea diverselor meniuri, in functie de preferintele clientului;

c. Organizarea si administrarea unui restaurant;

d. Produse alimentare din intreaga lume - din Asia pana in America. Cursantii isi dezvolta abilitatile de lider si de munca in echipa, sub presiune.

e. Introducere in pregatirea deserturilor si diferitelor tipuri de produse de patiserie. Cursantii au posibilitatea sa participe la master class-uri cu tema: ciocolata si branzeturi elvetiene.

Galerie media vezi tot »

Despre cursuri

Programul celor doua cursuri include seminarii practice, lectii in clasa, vizite educative si excursii culturale:

 

Introducere in industria hoteliera (2 sapt.): in prima saptamana a cursului, elevii studiaza diferite materii, cum ar fi:

a. Introducere in universul hotelier;

b. Bauturi din intreaga lume - cursantii invata regulile si restrictiile pentru lucrul cu diferite tipuri de bauturi si, de asemenea, acumuleaza mai multe cunostinte despre tipurile de alcool, provenienta, productie etc;

c. Culturi si obiceiuri din intreaga lume;

d. Arta de a servi cina - servirea mancarii si a bauturii, precum si studierea comportamentului clientilor;

e. Workshop-uri in domeniul artei culinare - o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor;

f. Abilitati de comunicare in lumea hoteliera. In a doua saptamana este aleasa o specializare, in functie de interesele cursantilor:

g. Leadership - capacitatea de a conduce o echipa internationala, stilul de comunicare, participarea la activitati de dezvoltare a abilitatilor de lider;

h. Universul hotelier - crearea unei atitudini pozitive in randul clientilor, organizarea interna si obligatiile personalului in hotel, ceea ce clientul vede ca produs final;

i. Organizare de evenimente - planificare creativa, dezvoltarea unui plan de organizare.

 

Introducere in arta culinara (1 sapt.)

a. Introducere in arta culinara clasica - o combinatie de demonstratii culinare si cursuri practice, precum si formare teoretica privind calitatea produselor alimentare si a continutului lor;

b. Introducere in designul meniului - pregatirea diverselor meniuri, in functie de preferintele clientului;

c. Organizarea si administrarea unui restaurant;

d. Produse alimentare din intreaga lume - din Asia pana in America. Cursantii isi dezvolta abilitatile de lider si de munca in echipa, sub presiune.

e. Introducere in pregatirea deserturilor si diferitelor tipuri de produse de patiserie. Cursantii au posibilitatea sa participe la master class-uri cu tema: ciocolata si branzeturi elvetiene.

 

Varsta: 16 - 20 ani

Cazare: campus

Studiu: in functie de programul ales

Sosire / Plecare: duminica - sambata

Perioada:

introducere in industria hoteliera: 7 iulie - 17 august 2019

introducere in arta culinara: 14 iulie - 17 august 2019

Durata: 1 sau 2 sapt.(in functie de cursul ales)

Grupe: 15 - 20 cursanti

 

Taxa include:

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
  • Cursuri
  • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
  • Excursii si vizite educative
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7

 

Date de incepere:

Introducere in industria hoteliera: 14 - 20 iul.; 21 - 27 iul.; 28 iul. - 3 aug.; 4- 10 aug.; 11 - 17 aug. 2019

Introducere in arta culinara: 7 - 20 iul.; 21 iul. - 3 aug.; 4 - 17 aug. 2019

Taxe in CHF:

1 sapt. Introducere in arta culinara  1800 CHF
2 sapt.  Introducere in industria hoteliera 3600 CHF
3 sapt. Curs combinat  5200 CHF

Depozit de inscriere: 110 CHF (se achita la momentul efectuarii platii finale)

*Plata finala trebuie facuta in 30 de zile de la confirmarea cursului

Taxe suplimentare:

  • Camera dubla deluxe: 100 CHF/sapt.
  • Camera individuala: 100 CHF/sapt.
  • Camera individuala deluxe: 200 CHF/sapt.
  • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva: 175 CHF/ directie

Photo Gallery

HIM_Exterior.jpg HIM_Reception.jpg HIM_Room & Students.jpg HIM13 088-Edit.jpg HIM13 100-Edit.jpg HIM13 226.jpg HIM13 517-Edit.jpg HIM13 734-Edit.jpg HIM13 797-Edit.jpg HIM13 857-Edit.jpg nunoacacio_20140824_153707_2312_DSC_2312.jpg

Video Gallery