HIM_Exterior.jpg LOGO mic.jpg

Tabara la Hotel Institute Montreux

Varsta: 16 - 20

Limba straina: engleza

Tara: Elvetia

Tipuri de programe: Tematic / Vocational

Cazare: campus

Cursuri: in functie de programul ales

Perioada: 4 iulie – 14 august 2021

Nivel de studiu: B1 - C2

Despre scoala

Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Cazare

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Activitati de dupa-amiaza

Discover - taxa suplimentara
Plimbare cu barca, vizită la Muzeul Olimpic, Muzeul Chaplin, drumeții usoare,  vizita la Glacier 3000, unde celebrul pod este situat intre doua varfuri de munte.

Enjoy - inclus in pret
In fiecare saptamana sunt organizate diferite activitati - activitati sportive, vizite la parcul acvatic, drumetii usoare, sporturi nautice, bai termale si multe altele.

Excursii si vizite educative

  • Crama de vinuri
  • Fabrica de branza
  • Fabrica de ciocolata
  • Oportunitatea de a explora muntii si lacurile Elvetiei

Programe de studiu vezi tot »

Despre cursuri
Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:

Curs introductiv in managementul hotelier 
Saptamana 1:  Introducere in ospitalitatea de excelenta elvetiana 
Continutul acestei saptamani contureaza o imagine globala a industriei ospitalitatii, iar cursantii vor intelege cum este structurata si cum functioneaza aceasta. Vor invata sa identifice si sa exploreze trenduri, sa inteleaga potentialii clienti, cum se construieste un brand, cum COVID-19 a dus la o reconfigurare a industriei. Cursurile sunt conduse de profesionisti din domeniu. Activitatile in care sunt angrenati cursantii au menirea sa imbunatateasca si abilitatile verbale si non-verbale. 


Saptamana 2: Planificarea evenimentelor

Despre cursuri
Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:

Curs introductiv in managementul hotelier 
Saptamana 1:  Introducere in ospitalitatea de excelenta elvetiana 
Continutul acestei saptamani contureaza o imagine globala a industriei ospitalitatii, iar cursantii vor intelege cum este structurata si cum functioneaza aceasta. Vor invata sa identifice si sa exploreze trenduri, sa inteleaga potentialii clienti, cum se construieste un brand, cum COVID-19 a dus la o reconfigurare a industriei. Cursurile sunt conduse de profesionisti din domeniu. Activitatile in care sunt angrenati cursantii au menirea sa imbunatateasca si abilitatile verbale si non-verbale. 


Saptamana 2: Planificarea evenimentelor
Cursantii invata sa gandeasca evenimente la scara mare, intr-un mod creativ. Sunt abordate subiecte precum: alegerea locatiei corecte, identificarea tendintelor, bugetare, identificarea posibililor parteneri, gestionarea echipelor de lucru, construirea unui plan de marketing si gestionarea aspectelor de logistica. 


 Saptamana 3: Antreprenoriat si Leadership
De-a lungul acestei saptamani, cursantii vor intelege diferentele intre leader si manager, structurile manageriale, vor invata sa realizeze un plan de afaceri, vor face teste de personalitate si se vor desfasura workshop-uri de comunicare si public speaking. Cursantii vor lua parte la proiecte de grup si isi vor imbunatati abilitatile de gandire critica.   

Curs introductiv in artele culinare
 Saptamana 1: Bucataria europeana
Fiecare zi a acestei saptamani este dedicata invatarii tehnicilor de realizare a anumitor preparate traditionale din mai multe bucatarii europene (precum cea italiana, franceza, norvegiana, elvetiana si altele)   

 Saptamana 2: Antreprenoriat culinar si tendinte internationale gastronomice 
De-a lungul acestei saptamani, cursantii se familiarizeaza cu tot ce implica deschiderea unui restaurant: crearea de retete, planificarea unui meniu, gandirea decorurilor, stabilirea tipurilor de uniforme pentru personalul acestuia, deschiderea restaurantului. 

 Saptamana 3: Ciocolata si cofetarie 
In saptamana dedicata deserturilor, cursantii invata tehnici de preparare a unor retete impresionante de ciocolata si deserturi, inclusiv de decorare si finisare. In ziua finala, cursantii vor planifica si realiza un bufet complet de deserturi.  

Antreprenoriat 
Saptamana 1: Antreprenoriat in afaceri 
In aceasta saptamana, sunt explorate trei mari teme: cum sa identifici si sa gestionezi problemele intreprinderilor mici, medii si mari; cum se realizeaza un plan de afaceri eficient pentru un start-up (finantare, marketing, structura organizationala); cum se evalueaza viabilitatea unei afaceri. 


Saptamana 2: Inovatie
Ce inseamna sa ai o gandire creativa si orientata pe rezolvarea problemelor? Cursantii se vor concentra, de-a lungul acestei saptamani, pe studii de caz ale unor companii care au avut o abordare cu totul aparte si vor fi analizate in profunzime mecanismele si argumentele din spatele acestora. 


Saptamana 3: Design Thinking
Aceasta este o saptamana dedicata procesului de dezvoltare a conceptelor, de prototipare si experimentare a unor produse concepute cu gandul la consumator si la nevoile acestuia. Cursantii vor invata sa identifice trendurile viitoare din domeniul design-ului de produs, intelegand impactul pe care il produce COVID-19. Activitatea de grup a acestei saptamani va fi proiectarea „camarei de hotel a viitorului”. 

 

 


 

 

 

Varsta: 16 - 20 ani

Cazare: campus

Studiu: in functie de programul ales

Sosire / Plecare: duminica - sambata

Perioada: 4 iulie – 14 august 2021

Durata:  1 – 6 săpt.

Grupe: 15 - 20 cursanti

 

Taxa include:

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
  • Cursuri
  • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
  • Excursii si vizite educative
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7

 

Date de incepere:


Curs introductiv in managementul hotelier: 4, 11, 18, 25 iulie; 1, august
Curs introductiv in arta culinara: 4, 11, 18, 25 iulie; 1 august
Antreprenoriat: 4, 11, 18, 25 iulie; 1 august

Taxe in CHF:

Cazare Curs 1 sapt. 2 sapt. 3 sapt.
Campus Management hotelier / Arta culinara 2575 CHF 4775 CHF 6725 CHF
Campus Antreprenoriat 3075 CHF 5725 CHF 8075 CHF

 

*Plata finala trebuie facuta in 30 de zile de la confirmarea cursului

Taxe suplimentare:

  • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva: 195 CHF/ 1 directie

Supliment de cazare:

  • Camera individuala: 150 CHF / sapt.
  • Camera dubla de lux: 150 CHF / sapt.
  • Camera individuala de lux: 250 CHF / sapt. 

Module suplimentare:

  • Inovatii: 175 CHF / sapt.
  • Ospitalitate: 175 CHF / sapt.
  • Discovery: 225 CHF / sapt. 

                   

Photo Gallery

HIM_Exterior.jpg HIM_Reception.jpg HIM_Room & Students.jpg HIM13 088-Edit.jpg HIM13 100-Edit.jpg HIM13 226.jpg HIM13 517-Edit.jpg HIM13 734-Edit.jpg HIM13 797-Edit.jpg HIM13 857-Edit.jpg nunoacacio_20140824_153707_2312_DSC_2312.jpg

Video Gallery