HIM_Exterior.jpg LOGO mic.jpg

Tabara la Hotel Institute Montreux

Varsta: 16 - 20

Limba straina: engleza

Tara: Elvetia

Tipuri de programe: Tematic / Vocational

Cazare: campus

Cursuri: in functie de programul ales

Perioada: 26 iunie – 13 august 2022

Nivel de studiu: B1 - C2

Despre scoala

Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.

Cazare

Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.

Excursii si vizite educative

  • Crama de vinuri
  • Fabrica de branza
  • Fabrica de ciocolata
  • Oportunitatea de a explora muntii si lacurile Elvetiei

Programe de studiu vezi tot »

Despre cursuri

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:

Introducere în ospitalitate
Saptamana 1 - Ospitalitate elvețiană -  privire de ansamblu asupra lumii ospitalității, cum funcționează industria și care este structura. Sunt studiate tehnici de poziționare cu succes a hotelurilor și restaurantelor. Elevii lucrează cu profesori profesioniști care ajută la îmbunătățirea abilităților verbale și non-verbale. 

Săptămâna 2 - Planificarea evenimentului - Sunt abordate următoarele subiecte: alegerea locației potrivite, identificarea tendințelor, stabilirea bugetelor, identificarea părților interesate și parteneriate, formularea planului de marketing și managementul logisticii.

Săptămâna 3 - Abilități de conducere - Se dezvoltă abilități de conducere a unei echipe internaționale, stilul de comunicare, participarea la activități de dezvoltare a abilităților de conducere. 

Introducere în gătit 
Saptamana 1- Bucătăria europeană - În fiecare zi sunt examinate particularitățile diferitelor bucătării din Europa - Italia, Franța, Norvegia, Elveția și altele.

Săptămâna 2 - Descoperitor culinar și tendințe culinare mondiale - Echipele vor trebui să pregătească un plan pentru deschiderea unui nou restaurant - de la planificarea unui meniu, crearea de rețete, decor, furnizarea de uniforme personalului, deschiderea restaurantului.

Săptămâna 3 - Ciocolata si dulciuri - Săptămâna aceasta se invata tehnicile necesare pentru a pregăti și crea o varietate de deserturi unice și impresionante deciocolată și cofetărie, inclusiv abilități de sculptură, decorare și finisare.

Antreprenoriat
Săptămâna 1 - Antreprenoriat în afaceri - În această săptămână sunt studiate diverse teme din domeniul afacerilor - înțelegerea problemelor întreprinderilor mici, mijlocii și mari; realizarea unui plan de afaceri care să includă elemente cheie – finanțare, marketing, organizare a muncii. Elevii vor lucra cu experți în antreprenoriat.

Săptămâna 2 - Inovație -  Săptămâna este despre inovație și despre cum să rezolvi problemele în mod creativ. La curs participă antreprenori și oameni de afaceri,
care oferă studenților sfaturi practice.

Săptămâna 3 - Design thinking -abordare a dezvoltării de noi produse și servicii și este posibilă dacă înțelegeți mai întâi nevoile clientului dvs. Acest proces orientat spre om include dezvoltarea conceptului, creativitatea aplicată, prototiparea și experimentarea.

 

Despre cursuri

Programul imbina orele de curs cu practica si programul de divertisment. Nivelul minim recomandat de cunoastere a limbii este B1 sau 4.5 IELTS. In fiecare saptamana, cursantii pot alege un alt modul:

Introducere în ospitalitate
Saptamana 1 - Ospitalitate elvețiană -  privire de ansamblu asupra lumii ospitalității, cum funcționează industria și care este structura. Sunt studiate tehnici de poziționare cu succes a hotelurilor și restaurantelor. Elevii lucrează cu profesori profesioniști care ajută la îmbunătățirea abilităților verbale și non-verbale. 

Săptămâna 2 - Planificarea evenimentului - Sunt abordate următoarele subiecte: alegerea locației potrivite, identificarea tendințelor, stabilirea bugetelor, identificarea părților interesate și parteneriate, formularea planului de marketing și managementul logisticii.

Săptămâna 3 - Abilități de conducere - Se dezvoltă abilități de conducere a unei echipe internaționale, stilul de comunicare, participarea la activități de dezvoltare a abilităților de conducere. 

Introducere în gătit 
Saptamana 1- Bucătăria europeană - În fiecare zi sunt examinate particularitățile diferitelor bucătării din Europa - Italia, Franța, Norvegia, Elveția și altele.

Săptămâna 2 - Descoperitor culinar și tendințe culinare mondiale - Echipele vor trebui să pregătească un plan pentru deschiderea unui nou restaurant - de la planificarea unui meniu, crearea de rețete, decor, furnizarea de uniforme personalului, deschiderea restaurantului.

Săptămâna 3 - Ciocolata si dulciuri - Săptămâna aceasta se invata tehnicile necesare pentru a pregăti și crea o varietate de deserturi unice și impresionante deciocolată și cofetărie, inclusiv abilități de sculptură, decorare și finisare.

Antreprenoriat
Săptămâna 1 - Antreprenoriat în afaceri - În această săptămână sunt studiate diverse teme din domeniul afacerilor - înțelegerea problemelor întreprinderilor mici, mijlocii și mari; realizarea unui plan de afaceri care să includă elemente cheie – finanțare, marketing, organizare a muncii. Elevii vor lucra cu experți în antreprenoriat.

Săptămâna 2 - Inovație -  Săptămâna este despre inovație și despre cum să rezolvi problemele în mod creativ. La curs participă antreprenori și oameni de afaceri,
care oferă studenților sfaturi practice.

Săptămâna 3 - Design thinking -abordare a dezvoltării de noi produse și servicii și este posibilă dacă înțelegeți mai întâi nevoile clientului dvs. Acest proces orientat spre om include dezvoltarea conceptului, creativitatea aplicată, prototiparea și experimentarea.

 

Varsta: 16 - 20 ani

Cazare: campus

Studiu: in functie de programul ales

Sosire / Plecare: duminica - sambata

Perioada: 26 iunie – 13 august 2022

Durata:  1 – 3 săpt.

Grupe: 12 cursanti

 

Taxa include:

  • Cazare in campus
  • Pensiune completa de luni pana vineri, brunch si cina pentru sambata si duminica
  • Cursuri
  • Materiale de studiu si certificat de absolvire a cursului
  • Excursii si vizite educative
  • Numar de telefon de urgenta 24 / 7

 

Date de incepere: in fiecare duminica din 26 iun tinand cont de incheierea cursului pe 13 aug

Taxe in CHF:

  1 sapt 2 sapt 3 sapt
Ospitalitate/ culinar 2575 CHF 4775 CHF 6725 CHF
Antreprenoriat 3075 CHF 5725 CHF 8075 CHF

Taxe suplimentare:

  • Transfer de la / pana la aeroportul Geneva: 195 CHF/ 2 directii

Modul Inovatii: 175 CHF/ sapt

Modul Ospitalitate: 175 CHF/ sapt

Modul Discovery: 225 CHF/ sapt

Supliment cazare cam privata: 150 CHF/sapt; cam dubla de lux: 150 CHF/ sapt; cam privata de lux: 250 CHF/ sapt

Photo Gallery

HIM_Exterior.jpg HIM_Reception.jpg HIM_Room & Students.jpg HIM13 088-Edit.jpg HIM13 100-Edit.jpg HIM13 226.jpg HIM13 517-Edit.jpg HIM13 734-Edit.jpg HIM13 797-Edit.jpg HIM13 857-Edit.jpg nunoacacio_20140824_153707_2312_DSC_2312.jpg

Video Gallery