Varsta: 16 - 20
Limba straina: engleza
Tara: Elvetia
Tipuri de programe: Tematic / Vocational
Cazare: campus
Cursuri: in functie de programul ales
Perioada: 26 iunie – 13 august 2022
Nivel de studiu: B1 - C2
Despre scoala
Hotel Institute Montreux este situat in centrul orasului Montreux, pe malul lacului Geneva. Detine patru cladiri, care au functionat in trecut ca hoteluri. Intreaga baza scolara a fost renovata si ofera conditii moderne de cazare si studiu. Una dintre cladiri are mobilier si decor create din piesele reconditionate ale unui avion, inclusiv scaune pentru pasageri, o aripa si parti din motor. Cursantii au posibilitatea sa cunoasca universitatea, sa se intalneasca cu actualii studenti si sa utilizeze facilitatile universitatii. In fiecare trimestru, Hotel Institute Montreux primeste aproape 550 de studenti din intreaga lume. Scoala are o biblioteca moderna, cu resurse actualizate, precum si o sala de informatica.
Cazare
Fetele si baietii sunt cazati separat, in camere duble confortabile cu baie, in campusul universitatii. Curatenia in camere se face o data pe saptamana, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt asigurate de scoala.
Excursii si vizite educative
Despre cursuri
Introducere în ospitalitate
Saptamana 1 - Ospitalitate elvețiană - privire de ansamblu asupra lumii ospitalității, cum funcționează industria și care este structura. Sunt studiate tehnici de poziționare cu succes a hotelurilor și restaurantelor. Elevii lucrează cu profesori profesioniști care ajută la îmbunătățirea abilităților verbale și non-verbale.
Săptămâna 2 - Planificarea evenimentului - Sunt abordate următoarele subiecte: alegerea locației potrivite, identificarea tendințelor, stabilirea bugetelor, identificarea părților interesate și parteneriate, formularea planului de marketing și managementul logisticii.
Săptămâna 3 - Abilități de conducere - Se dezvoltă abilități de conducere a unei echipe internaționale, stilul de comunicare, participarea la activități de dezvoltare a abilităților de conducere.
Introducere în gătit
Saptamana 1- Bucătăria europeană - În fiecare zi sunt examinate particularitățile diferitelor bucătării din Europa - Italia, Franța, Norvegia, Elveția și altele.
Săptămâna 2 - Descoperitor culinar și tendințe culinare mondiale - Echipele vor trebui să pregătească un plan pentru deschiderea unui nou restaurant - de la planificarea unui meniu, crearea de rețete, decor, furnizarea de uniforme personalului, deschiderea restaurantului.
Săptămâna 3 - Ciocolata si dulciuri - Săptămâna aceasta se invata tehnicile necesare pentru a pregăti și crea o varietate de deserturi unice și impresionante deciocolată și cofetărie, inclusiv abilități de sculptură, decorare și finisare.
Antreprenoriat
Săptămâna 1 - Antreprenoriat în afaceri - În această săptămână sunt studiate diverse teme din domeniul afacerilor - înțelegerea problemelor întreprinderilor mici, mijlocii și mari; realizarea unui plan de afaceri care să includă elemente cheie – finanțare, marketing, organizare a muncii. Elevii vor lucra cu experți în antreprenoriat.
Săptămâna 2 - Inovație - Săptămâna este despre inovație și despre cum să rezolvi problemele în mod creativ. La curs participă antreprenori și oameni de afaceri,
care oferă studenților sfaturi practice.
Săptămâna 3 - Design thinking -abordare a dezvoltării de noi produse și servicii și este posibilă dacă înțelegeți mai întâi nevoile clientului dvs. Acest proces orientat spre om include dezvoltarea conceptului, creativitatea aplicată, prototiparea și experimentarea.
Despre cursuri
Introducere în ospitalitate
Saptamana 1 - Ospitalitate elvețiană - privire de ansamblu asupra lumii ospitalității, cum funcționează industria și care este structura. Sunt studiate tehnici de poziționare cu succes a hotelurilor și restaurantelor. Elevii lucrează cu profesori profesioniști care ajută la îmbunătățirea abilităților verbale și non-verbale.
Săptămâna 2 - Planificarea evenimentului - Sunt abordate următoarele subiecte: alegerea locației potrivite, identificarea tendințelor, stabilirea bugetelor, identificarea părților interesate și parteneriate, formularea planului de marketing și managementul logisticii.
Săptămâna 3 - Abilități de conducere - Se dezvoltă abilități de conducere a unei echipe internaționale, stilul de comunicare, participarea la activități de dezvoltare a abilităților de conducere.
Introducere în gătit
Saptamana 1- Bucătăria europeană - În fiecare zi sunt examinate particularitățile diferitelor bucătării din Europa - Italia, Franța, Norvegia, Elveția și altele.
Săptămâna 2 - Descoperitor culinar și tendințe culinare mondiale - Echipele vor trebui să pregătească un plan pentru deschiderea unui nou restaurant - de la planificarea unui meniu, crearea de rețete, decor, furnizarea de uniforme personalului, deschiderea restaurantului.
Săptămâna 3 - Ciocolata si dulciuri - Săptămâna aceasta se invata tehnicile necesare pentru a pregăti și crea o varietate de deserturi unice și impresionante deciocolată și cofetărie, inclusiv abilități de sculptură, decorare și finisare.
Antreprenoriat
Săptămâna 1 - Antreprenoriat în afaceri - În această săptămână sunt studiate diverse teme din domeniul afacerilor - înțelegerea problemelor întreprinderilor mici, mijlocii și mari; realizarea unui plan de afaceri care să includă elemente cheie – finanțare, marketing, organizare a muncii. Elevii vor lucra cu experți în antreprenoriat.
Săptămâna 2 - Inovație - Săptămâna este despre inovație și despre cum să rezolvi problemele în mod creativ. La curs participă antreprenori și oameni de afaceri,
care oferă studenților sfaturi practice.
Săptămâna 3 - Design thinking -abordare a dezvoltării de noi produse și servicii și este posibilă dacă înțelegeți mai întâi nevoile clientului dvs. Acest proces orientat spre om include dezvoltarea conceptului, creativitatea aplicată, prototiparea și experimentarea.
Varsta: 16 - 20 ani
Cazare: campus
Studiu: in functie de programul ales
Sosire / Plecare: duminica - sambata
Perioada: 26 iunie – 13 august 2022
Durata: 1 – 3 săpt.
Grupe: 12 cursanti
Taxa include:
Date de incepere: in fiecare duminica din 26 iun tinand cont de incheierea cursului pe 13 aug
Taxe in CHF:
1 sapt | 2 sapt | 3 sapt | |
Ospitalitate/ culinar | 2575 CHF | 4775 CHF | 6725 CHF |
Antreprenoriat | 3075 CHF | 5725 CHF | 8075 CHF |
Taxe suplimentare:
Modul Inovatii: 175 CHF/ sapt
Modul Ospitalitate: 175 CHF/ sapt
Modul Discovery: 225 CHF/ sapt
Supliment cazare cam privata: 150 CHF/sapt; cam dubla de lux: 150 CHF/ sapt; cam privata de lux: 250 CHF/ sapt